To je to što me zanima!

Uz bok legendi! Vlašić i Rooney najbolje su kupovine Evertona

Počeo je u tri utakmice Premiershipa i sad će uskoro će uslijediti još više nastupa što će razveseliti navijače Evertona. Ima snagu i energiju, jedan je od rijetkih koji je do sada pokazao zašto je doveden, pišu Englezi
Vidi originalni članak

Everton je ove sezone potrošio 158 milijuna eura na nove igrače i očekivala se borba za europske pozicije Premiershipa, no nešto je pošlo po zlu.

Poslije samo devet gola klub iz Liverpoola nalazi se u zoni ispadanja na 18. mjestu uz dvije pobjede, dva remija i pet poraza! To je poslom platio menadžer Ronald Koeman, a Englezi su se bacili u analizu njegovih pojačanja minulog ljeta.

Najviše ocjene zaradili su legendarni Wayne Rooney i naš Nikola Vlašić kojeg je Koeman rotirao po raznim pozicijama. Od lijevog i desnog krila pa sve do srednjeg veznog. Niksi se sjajno adaptirao.

Počeo je u tri utakmice Premiershipa i sad će uskoro će uslijediti još više nastupa što će razveseliti navijače Evertona. Ima snagu i energiju, jedan je od rijetkih koji je do sada pokazao zašto je doveden u klub za 10,8 milijuna eura iz Hajduka, pišu Englezi o novom članu Vatrenih. Dobio je ocjenu 7/10.

WaynerRooney je jedna od svijetlih točki u klubu. Njegovi golovi bili su od presudne važnosti i možda bi bez njih stvari bile gore nego što su sada. Djeluje izolirano u napadu i nije baš direktna zamjena za Lukakua, ali može i dalje biti presudan faktor. Rooney je zaslužio ocjenu 7/10, baš kao i naš Nikola.

I Koeman je priznao kako se njegov sunarodnjak Davy Klaassen pati oko prilagodbe na život u Engleskoj. Nije opravdao svoju reputaciju, igra uglavnom u Europskoj ligi i to loše. Stoga, ocjena 3/10. Klaassen je plaćen Ajaxu 27 milijuna eura.

Najveća klupska investicija u povijesti je Islanđanin Gylfi Sigurdsson. Swansea je za playmakera dobila 49,4 milijuna eura i Englezi su ga označili jedno od najgorih pojačanja ovoga ljeta. S obzirom na cijenu, premalo je pokazao. Zapravo, jedino što je pokazao jest onaj čudesan gol na Poljudu protiv Hajduka... Nedostaje mu samopouzdanja i jako se pati u igri, zaključuju Englezi.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MA1007_1 24.10.2017.

    Meni je sasvim glupo pisati o nekakvim dobrim kupovinama,a Everton se trenutno nalazi oko zone ispadanja na tablici, ovo nije sarkazam ,samo mislim da ova konsatacija o super kupovini trenutno nije primjerena, a Vlašiću svako dobro u daljnjoj karijeri.

  • Grga_Čvarak 24.10.2017.

    Dragulj kojeg su dali budi zašto.

  • Grga_Čvarak 24.10.2017.

    Naravno da je najbolja kupovina.Tovari prodali za 8 miliona ono što vrijedi 38 miliona. He he i onda im kriv Mamić......,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare