To je to što me zanima!

Uz janjce i poraz ih manje boli: Fernandes kao da je na motoru

Da sam spremniji, sam bih im dao dva komada, a ovako su oni zasluženo slavili, rekao je najbolji igrač Zagore Antonio Lipotić nakon poraza od Dinama u Kupu
Vidi originalni članak

Janjci i odojci vrtjeli su se, a dim roštilja širio se oko malog stadiona u Borovištu, na kojem se natiskalo oko 4000 ljudi.

Domaćinu je pripala fešta, a gosti su uzeli ono po što su došli. Unešićani su se držali na krilima golmana Vukića i napadača Lipotića, koji je nekoliko puta opasno zaprijetio. Onda je Dinamo ubacio u brzinu više i do kraja preko Fernandesa, Šimunića, Brodića i dvostrukog strijelca Čopa stigao do uvjerljive pobjede 5-0. Trener Dinama Zoran Mamić izašao je na teren u majici s napisom “Stop smeću u Zagori” te na taj način podržao akciju bivšeg predsjednika “bilih” Hrvoja Maleša, koji se bori protiv odlagališta otpada u tom kraju.

- Velike bi momčadi češće trebale gostovati u malim sredinama, a onda bi i nogomet bio popularniji - kazao je trener domaćih Davor Čop, a njihov najbolji igrač Antonio Lipotić je napomenuo:

- Da sam spremniji, sam bih im dao dva komada, a ovako su oni zasluženo slavili. Kad sam vidio kako trči Fernandes, činilo mi se kao da je na motoru.

Dinamova 'petarda' u Unešiću

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marko766 31.10.2013.

    Kaj ovaj njihov najbolji igrač kaže, da sam spremniji sam bi im dao 2 gola. Da ti možeš Dinamu dat 2 gola ne bi igro u vukojebini :) Sportski pozdrav.

  • Maks7 31.10.2013.

    igrao bi ko zvijer da mi kažeš da me čeka janjce posli utakmice :D

  • strmi007 31.10.2013.

    Dinamo bi imao više navijača kad bi igrao negdje drugdje :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare