To je to što me zanima!

Nova bomba: I Hernan Crespo je kandidat za klupu Osijeka?!

Oko Osijeka se barata svjetski glasovitim, zvjezdanim imenima. Ali ne baš velikim trenerskim nego velikim igračkim imenima. Nakon Panuccija kotrljaju se glasine i o dolasku argentinske legende, Hernana Crespa
Vidi originalni članak

Počinje zvučati kao dobra zaje....ija, ali nagledali smo se u nogometu i većih čuda od: mogućeg dolaska Hernana Crespa na mjesto šefa Osijekove struke!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon Christiana Panuccija, uz Osijek se, dakle, neslužbeno veže još jedno svjetski glasovito nogometno ime. Ekipa iz vrlo često jako dobro obaviještene Bijelo-plave birtije sugerira upravo to:

Igor Bišćan je odbio Osijekovog predsjednika Meštrovića, Christian Panucci još je u kombinaciji, a najnoviji kandidat za nasljednika Dina Skendera je argentinski nogometni velikan Hernan Crespo, nekad svjetska napadačka mega-klasa Intera, Milana, Parme... Danas je, više proceduralno, u Parminoj Upravi i nema gotovo nikakvog trenerskog iskustva.

Crespo i Panucci su poznatiji od Bišćana, ali - samo kao igrači. U trenerskom smislu, Panucci nigdje nije naznačio trenersku klasu, a Crespo će možda biti čudo od trenera samo što to zasad gotovo da ni nije imao gdje pokazati.

Radio je oko godinu dana u Parminoj Školi nogometa i jednako toliko u drugoligašu Modeni, onda je dobio otkaz. Sredinom prosinca prošle godine postao je šef struke argentinskog prvoligaša Banfielda. Tamo je radio devet mjeseci, a onda je... Dobio otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Prki600 27.09.2019.

    MASSIMO CARRERA je 90% novi trener Osijeka.I ako bude istina PREDOBRO

  • Dr.Gonzo. 27.09.2019.

    hahahahahahahahaha

  • škripar91 27.09.2019.

    more i capello sto se tice vas novinara... daj ljudi pa jel vidite da samo skupljaju klikove sa ovakvim clankama

Komentiraj...
Vidi sve komentare