To je to što me zanima!

Uz policiju na trening: Odlična je atmosfera, 'nabrijani' smo...

Hrvatski rukometaši su u petak u madridskoj dvorani odradili prvi trening. Atmosfera u momčadi je odlična, a jedini problem su lakše ozljede Čupića, Horvata i Lackovića
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši u petak su odradili prvi trening u Madridu. Do dvorane Caja Magice stigli su bez ikakvih problema uz pratnju policije.

- Smješteni smo u odličnom hotelu i imamo na raspolaganju sve što nam je potrebno. Atmosfera u momčadi je odlična, šala je uvijek prisutna i na treningu se radi punom parom, maksimalno ozbiljno i ‘nabrijano’. Još nismo stigli obići grad i doživjeti atmosferu Svjetskog prvenstva, ali već prvoga dana vidi se da su domaćini sjajni organizatori. Na trening putujemo pod policijskom pratnjom kako bi što prije došli, odnosno kako ne bi zapeli u prometu Madrida - rekao je Lovro Šprem za službene stranice RK CO Zagreba.

Dan uoči utakmice s Australijom atmosfera u momčadi je odlična. Jedini problem su lakše ozljede Ivana Čupića, Zlatka Horvata i Blaženka Lackovića.

- Čupko i Zlaja imaju još nekih sitnih problema s ozljedama, ali bi trebali biti spremni do sutra. Također, Lacov prst je sve bolje i on bi uskoro trebao biti u potpunosti spreman - rekao je Šprem, te se osvrnuo na prvog protivnika na Svjetskom prvenstvu (Australija, subota 16.45):

- O Australiji ne znamo previše, osim da su jedna od slabijih momčadi na prvenstvu. Nikoga ne smijemo podcijeniti i u svaku utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno. Susreti protiv nominalno slabijih ekipa mogu nam dobro poslužiti za dizanje forme i samopouzdanja uoči velikih dvoboja s Mađarima i Španjolcima. Treme nema i za Australiju se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu - zaključio je debitant Šprem.

Osim Šprema, u Španjolskoj je još debitant u reprezentaciji koji nosi dres Croatia Osiguranja Zagreb.

- Grad je jako lijep, iako smo samo panoramski stigli razgledati. U slobodno vrijeme sigurno ćemo malo i prošetati gradom. U četvrtak smo odradili prvi trening i mogu reći da ovako velik kompleks još nisam vidio. Puno je sadržaja ovdje, puno sportova, iako tenis dominira – rekao je golman Filip Ivić.

Mladi golman je istaknuo kako je kod mlađih igrača prisutna trema, ali da će to nestati čim krene prva utakmica.

- Velika mi je čast biti dio hrvatske reprezentacije i posebno mi je drago što ću sa svojim suigračima iz kluba debitirati ovdje u Madridu. Mladi jesmo, ali na popisu smo s razlogom i siguran sam kako ćemo mi 'zagrebaši' odlično iskoristiti svoje minute i doprinijeti što boljem rezultatu. U subotu nam slijedi prva utakmica i konačno počinje prvenstvo za koje smo se naporno spremali proteklih tjedana. Idemo polako i oprezno i vjerujem kako možemo dogurati daleko. Pozitivna trema je prisutna posebno kod nas mlađih kojima je ovo prvo veliko natjecanje, ali čim se otvori prva utakmica treme će nestati - zaključio je Ivić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Tonko_1 12.01.2013.

    A sad što je tu je,zaigrajmo pa što bude, bit će Voriju teško, a vi ostali pomozite, malo sam skeptičan ali novo je doba, treba samo hrabro i što manje griješit. Ma bit će barem zlato ako ništa drugo.

  • user_239832 12.01.2013.

    Ako budemo igrali kao na OI ne gine nam medalja, a sad koje boje bude nije ni toliko bitno, samo nek je medalja, al zlato je zlato, i volio bih da se Vori od repke oprosti sa ZLATOM oko vrata.

  • tatatomi 11.01.2013.

    najbolji će biti ovi najmlađi željni dokazivanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare