Obavijesti

Sport

Komentari 13

Uz policiju na trening: Odlična je atmosfera, 'nabrijani' smo...

Uz policiju na trening: Odlična je atmosfera, 'nabrijani' smo...
3

Hrvatski rukometaši su u petak u madridskoj dvorani odradili prvi trening. Atmosfera u momčadi je odlična, a jedini problem su lakše ozljede Čupića, Horvata i Lackovića

VIDEO

Hrvatski rukometaši u petak su odradili prvi trening u Madridu. Do dvorane Caja Magice stigli su bez ikakvih problema uz pratnju policije.

- Smješteni smo u odličnom hotelu i imamo na raspolaganju sve što nam je potrebno. Atmosfera u momčadi je odlična, šala je uvijek prisutna i na treningu se radi punom parom, maksimalno ozbiljno i ‘nabrijano’. Još nismo stigli obići grad i doživjeti atmosferu Svjetskog prvenstva, ali već prvoga dana vidi se da su domaćini sjajni organizatori. Na trening putujemo pod policijskom pratnjom kako bi što prije došli, odnosno kako ne bi zapeli u prometu Madrida - rekao je Lovro Šprem za službene stranice RK CO Zagreba.

Dan uoči utakmice s Australijom atmosfera u momčadi je odlična. Jedini problem su lakše ozljede Ivana Čupića, Zlatka Horvata i Blaženka Lackovića.

- Čupko i Zlaja imaju još nekih sitnih problema s ozljedama, ali bi trebali biti spremni do sutra. Također, Lacov prst je sve bolje i on bi uskoro trebao biti u potpunosti spreman - rekao je Šprem, te se osvrnuo na prvog protivnika na Svjetskom prvenstvu (Australija, subota 16.45):

- O Australiji ne znamo previše, osim da su jedna od slabijih momčadi na prvenstvu. Nikoga ne smijemo podcijeniti i u svaku utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno. Susreti protiv nominalno slabijih ekipa mogu nam dobro poslužiti za dizanje forme i samopouzdanja uoči velikih dvoboja s Mađarima i Španjolcima. Treme nema i za Australiju se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu - zaključio je debitant Šprem.

Osim Šprema, u Španjolskoj je još debitant u reprezentaciji koji nosi dres Croatia Osiguranja Zagreb.

- Grad je jako lijep, iako smo samo panoramski stigli razgledati. U slobodno vrijeme sigurno ćemo malo i prošetati gradom. U četvrtak smo odradili prvi trening i mogu reći da ovako velik kompleks još nisam vidio. Puno je sadržaja ovdje, puno sportova, iako tenis dominira – rekao je golman Filip Ivić.

Mladi golman je istaknuo kako je kod mlađih igrača prisutna trema, ali da će to nestati čim krene prva utakmica.

- Velika mi je čast biti dio hrvatske reprezentacije i posebno mi je drago što ću sa svojim suigračima iz kluba debitirati ovdje u Madridu. Mladi jesmo, ali na popisu smo s razlogom i siguran sam kako ćemo mi 'zagrebaši' odlično iskoristiti svoje minute i doprinijeti što boljem rezultatu. U subotu nam slijedi prva utakmica i konačno počinje prvenstvo za koje smo se naporno spremali proteklih tjedana. Idemo polako i oprezno i vjerujem kako možemo dogurati daleko. Pozitivna trema je prisutna posebno kod nas mlađih kojima je ovo prvo veliko natjecanje, ali čim se otvori prva utakmica treme će nestati - zaključio je Ivić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu