To je to što me zanima!

Uz Rukavinu i Osijek može biti Dinamo, Kohorta slavi trenera

Osijekova serija traje i dalje, osvojio je 16 bodova u sedam kola, kao i lider HNL-a, pa Kohorta slavi Tomu Rukavinu koji za osiguranje ostanka treba tri boda u dva kola
Vidi originalni članak

Mijenjali su se treneri u Osijeku, čak trojica do kraja veljače, a Osijek je stalno bio pri dnu. A onda se u Gradskom vrtu pojavio Tomo Rukavina i Osijek je u zadnjih sedam kola uzeo 16 bodova. Identičan učinak ima i vodeći Dinamo.

Rukavina je osječki “spasitelj”, trener kojeg Kohorta s razlogom slavi zadnjih tjedana.

- Ponosim se svojim igračima. Pokazali su karakter, ginu za klub - rekao je Tomo Rukavina nakon jako važne domaće pobjede nad Splitom 3-1.

Sad je njegova momčad u sjajnoj situaciji, za osiguranje ostanka u ligi treba tri boda u posljednja dva kola. Sad se ide na Poljud kod Hajduka, ali u posljednjem kolu u Gradskom vrtu gostuje posljednja momčad lige - Hrvatski dragovoljac. S tom bi pobjedom Osječani potvrdili ostanak.

- Napravili smo rezultate iznad očekivanja. Ima tu nekoliko sjajnih mladih igrača. Vjerujte mi, Josip Mišić će u budućnosti sigurno biti hrvatski reprezentativac. Strašan je potencijal, a tek je na 50 posto mogućnosti - završio je Rukavina.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • DALMATINACSAN 05.05.2014.

    Uz Rukavinu i Osijek može biti Dinamo? Koji , oni iz Europe?

  • 05.05.2014.

    E Dinamo što si ti pustio,Kruno Jurčić je očito pravi trener,evo Tomo mu j bio pomocnik i naucio uz njega nešto,a vidimo i što,savjete od njega traži Igor Tudor,a i u vecernjem Jurčić smatran kao strucnjak(iz strucnog kuta).A i kod Štimca je bio i do tad smo na nešto i licili a nakon što je otišao Hrvatska je počela padat,hm...Al ipak mi jedna stvar nije jasna,zašto nikad ništa nije napravio kao trene Dinama?

  • Nedeljko StipeStipan 05.05.2014.

    Trebao je rukavina biti od pocetka kola trener pa bi sada mozda bili u samom vrhu ljestvice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare