To je to što me zanima!

Igračica Umaga nepomično je ležala, a hitnu čekali 55 minuta! 'Buncala je i rekla da joj je zlo'

Rukometašice Lokomotive pobijedile su Umag u zadnjem kolu prvenstva Hrvatske, ali utakmica je pala u drugi plan nakon teške ozljede igračice gostiju Katarine Raspudić
Vidi originalni članak

Rukometašice zagrebačke Lokomotive prvakinje su Hrvatske nakon što su susretu zadnjeg kola pobijedile Umag 36-19 u dvorani 2 zagrebačkog Doma sportova.

Lokomotiva i koprivnička Podravka završile su ligu sa samo jednim porazom i istim brojem bodova, ali je zagrebački sastav bio bolji u međusobnim dvobojima. Lokomotivi je ovo četvrti naslov i prvi nakon 2014. godine i velike dominacije Podravke.

Sve to palo je u drugi plan zbog teške ozljede igračice Umaga Katarine Raspudić koja je nezgodno pala u završnici utakmice nakon skok šuta i nije se mogla pomaknuti.

Utakmicu su prekinuli i pozvali hitnu koju su čekali čak 55 minuta, a u pitanju je ozljeda leđa.

Umažanku su iz dvorane iznijeli na nosilima, a u posljednjih pet minuta rukometašice su igrale bez kontakta. Katarinu su odveli na CT glave i leđa i čekaju rezultate.

Suigračica: Bila je pri svijesti, nije mogla pomaknuti noge

- Hitnu smo čekali sat vremena, utakmica je bila prekinuta, zvali smo pet-šest puta, oni samo pitaju je li pri svijesti, a cura kako je pala tako je i ostala, nije se pomaknula. Pri skok šutu čudno se zarotirala pod kontaktom, pala je i udarila glavom i tako iskrivljeno ostala, nije se pomaknula - rekla nam je igračica Umaga Nataša Miočinović i dodala: 

- Bila je pri svijesti cijelo vrijeme, ali pri kraju je govorila da je jako loše i počela je buncati malo i govorila da joj je zlo. Čekamo CT jer nije mogla noge pomaknuti, toga nas je najviše strah. Nadamo se da je neki živac samo ili od šoka.

Inače, kapetanici Lokomotive Dori Kalaus bila je to posljednja utakmica u dresu Lokomotive, od iduće sezone igrat će za Podravku. Podigla je pehar za prvakinje uz majice s natpisom "Ponos svog grada".

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Tonka-matkovic 29.05.2022.

    Daj dragi Bože da cura bude dobro🙏❤

  • kojiznam 28.05.2022.

    Ma koda je to bitno Modric je osvojio 5.x ligu prvaka to je bitno jos nek bude izabran za najbolje igraca Utakmice i krug je zatvoren

  • RobertC 28.05.2022.

    molim jedan pljesak sa balkona za naše junacine, pocevsi od Vilija pa do onih koji imaju vremena za snimat plesove za tik tok u punoj opremi pored hitne pomoći, a nemaju vremena za ovakve situacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare