To je to što me zanima!

Užas u Poljskoj: Navijač držao baklju, policajac ga je zapalio...

Navijač poljskog Zaglebie Lubina držao je baklju u ruci i mahao njome. Policajac ga je pošpricao, čini se, suzavcem. Navijač je planuo u sekundi. Tek je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Gostujući navijači pale bengalke , jedan od njih stoji uz ogradu s upaljenom bakljom, do njega dolazi policajac i šprica ga, čini se, suzavcem. Navijač je planuo. Imao je sreće, jer po izvještajima koji dolaze iz Poljske, lakše se ozlijedio.

Utakmica u Poljskoj između Slask Wroclawa i Zaglebie Lubina u srijedu umalo je odnijela život mladog navijača, koji je imao nevjerojatnu sreću u nesreći. Navijači Zaglebie Lubina u jednom su trenutku utakmice protiv Slask Wroclawa zapalili baklje. Policija ih je izolirala od ostatka navijača na Municipal Stadiumu.

U videu se oko 90. sekunde vidi kako pripadnik interventne policije izlazi iz formacije, prilazi ogradi i šprica navijača koji je u ruci držao mahao s bakljom. Rezultat toga mogao je biti koban. Sadržaj spreja pomiješao se s vatrom i navijač se pretvorio u ljudsku buktinju. Odmah je bacio baklju, a na sreću vatra se ugasila. Otrčao je na tribinu i pomiješao se s ostalim navijačima. Slask Wroclaw je slavio 1-0.


Idi na 24sata

Komentari 234

  • Rukfas_1 30.04.2014.

    Pokazalo se da i suzavac moze biti koban na stadionu, pogotovo kada njime rukuju nesposobni i neuceni ljudi. Od kad se baklja gasi suzavcem?

  • RajskaBatina 30.04.2014.

    Neka ga je pošpricao. Da je normalan ne bi tamo paradirao s tim "bengalkama".. Trebao ga je još i popišati!

  • Silvio Dinora 29.04.2014.

    Tko se vatrom igra može izgoriti ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare