To je to što me zanima!

Užas u SAD-u: Mladi košarkaš sa sestrom poginuo u nesreći!

'Volimo te O, bio si srce naše ekipe sa svojom energijom. Ne mogu riječima opisati tugu, znamo da si na nebu, u raju, bit ćemo jednom opet zajedno', oprostio se trener Grand Canyona od mladog košarkaša...
Vidi originalni članak

Prije samo tri dana mladi košarkaš Oscar Frayer (23) igrao je za svoj Grand Canyon na NCAA turniru, a danas su se suigrači morali oprostiti od njega.

Frayer je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na jednoj autocesti na sjeveru Kalifornije. Nesreća se dogodila u noći na petak, u 2.30, kada je košarkaš izletio s ceste te se zabio u stablo. Automobil je eksplodirao, a nesretnom Frayeru i ostalim suputnicima nije bilo spasa. S njim je u automobilu bila njegova starija sestra te još jedna nepoznata osoba.

Istraga je u tijeku, ali i dalje nije poznat uzrok nesreće te zašto je košarkaš naglo skrenuo s ceste.

- Na terenu je Oscar bio poznat pod nazivom" High Flyer ", pamtit ćemo ga po snažnim zakucavanjima, sjajnoj obrani i blokadama. Van terena ostat će zapamćen po zaraznom osmijehu, energičnom duhu i brižnoj duši zbog kojih je postao jedan od najomiljenijih učenika u kampusu - stoji na stranicama sveučilišta Grand Canyon.

Njegov momčad je prije tri dana izgubila u prvoj rundi NCAA turnira od Iowe 86-74, a Oscar je zabio osam koševa, peti asistencija i tri blokade. Igrao je na poziciji četvorke, a to mu je, nažalost, bila posljednja utakmica.

- Volimo te O, bio si srce naše ekipe sa svojom energijom. Ne mogu riječima opisati tugu, znamo da si na nebu, u raju, bit ćemo jednom opet zajedno - oprostio se od njega trener Bryce Drew.

Frayer je oduvijek bio zaluđen košarkom, a težak udarac na početku svog životnog puta doživio je kada je imao samo sedam godina. Tada je ostao bez oca koji je poginuo u prometnoj nesreći, a njega i njegovu sestru odgojila je majka.

Nažalost, sada je ostala bez svoje voljene djece na tragičan način.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NASAZG 26.03.2021.

    koja vijest na hr portalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare