To je to što me zanima!

'Savage' Babić je WBC-ov prvak!

Deset teških rundi preživio je Adam Balski, ali i Alen 'Savage' Babić koji je na kraju odlukom sudaca postao WBC-ov Silver prvak. U prvoj rundi je sudac brojao Alenu, ali na je slavio jednoglasnom odlukom sudaca
Vidi originalni članak

Kakav meč! Pad nakon 15 sekundi, mnoštvo ilegalnih udaraca nakon zvona od čega ga je jedan poslao 'u nekošeno' pa ga je trener Pijetraj 'budio' na stolici između rundi, sve do odličnih kombinacija i na kraju zaslužene pobjede te pojasa Silver prvaka po WBC-u!

ALEN BABIĆ UOČI MEČA KARIJERE: Ma, nisam mogao ni provocirati ga kad ne zna engleski jezik...

Alen 'Savage' Babić (31, 11-0) odradio je najduži meč u karijeri i otišao do kraja protiv Adama Balskog (31, 16-2). Nije tako izgledalo na početku. Pogodio ga je Balski iznad uha na startu meča, zaklecala su koljena, ali brzo se pridigao i pokazao da mu nije ništa. A onda smo gledali klasičnog 'Savagea'.

Od druge je runde krenuo karakterističnim čvrstim koracima tjerati protivnika na konopce, a tri je puta Poljak to iskoristio jer je bio na rubu pada, ali su ga konopci nekako 'katapultirali' natrag.

Zatim je nekoliko puta pogodio Alena nakon zvona, a jednom je to Alen eskivirao i nasmijao se. No, nije se smijao kad ga je nakon devete runde Poljak nakon zvona opalio strašnim direktom, a zateturao je tad ‘Savage’ i jedva se vratio do kuta.

‘Podivljao’ je njegov trener Leonardo Pijetraj, vikao na Alena i ipak ga probudio te je izdržao i posljednju rundu sa zadnjom žestokom izmjenom te na kraju izgrlio Balskog i uvjerljivo pobijedio na svim sudačkim karticama. A sada ga čeka napad na prvaka bridgera, a to će najvjerojatnije biti Oscar Rivas (34, 28-1).

Idi na 24sata

Komentari 81

  • rijeka00 22.05.2022.

    skidam ti kapu legendo,imaš muda do poda,ovo se ne viđa često...

  • TomK 22.05.2022.

    Cool :-) "Ali Balski je po tko zna koji put pogodio Balskog nakon zvona i žestoko uzdrmao Babića!"

  • 22.05.2022.

    Svaka čast. Doći do meća za naslov ogromna je stvar. Još da hrga riješi kineza i imamo dvije borbe za naslov u istoj godini

Komentiraj...
Vidi sve komentare