To je to što me zanima!

Barcelona osvojila set protiv Raya i preuzela čelo Primere

Lionel Messi zabio je hat-trick, Luis Suárez dodao je dva, a Gerard Piqué jedan gol u velikoj pobjedi Barcelone nad Rayo Vallecanom 6-1. Barça je vratila vrh Primere...
Vidi originalni članak

Dan žena postao je osobito lijep za navijačice Barcelone . "Blaugrana" je u 26. kolu Primere "torpedirala" Rayo Vallecano na Camp Nouu 6-1 i preuzela prvo mjesto na ljestvici .

Kako je Real Madrid u subotu izgubio kod Athletic Bilbaa , nakon 15 kola Barça je ponovno postala lider u prvenstvu. Lionel Messi zabio je tri gola i izjednačio se s Cristianom Ronaldom na vrhu ljestvice strijelaca, Luis Suárez dodao je dva, a Gerard Piqué jedan.

Rayo je izdržao samo pet minuta prije nego što je primio gol. Suárez je zaobišao gostujućeg golmana Cristiana Álvareza i zabio šesti gol u Primeri. No nakon tog gola domaćin je usporio s ritmom i do poluvremena nije bilo novog gola. No Barça je zabila nakon samo četiri minute u nastavku, Piqué je nakon odbijanca pogodio za 2-0.

Zanimljiv se trenutak zbio u 55. minuti. Tito je dobio drugi žuti karton zbog faula za penal, a Messiju je Álvarez uhvatio živu loptu! No sudac Jesús Gil zbog preranog ulaska gostujućih igrača u šesnaesterac ponovio je izvođenje penala, a Messi iz popravnog pokušaja nije pogriješio.

Luis Enrique uveo je u igru Ivana Rakitića pola sata prije kraja utakmice, a "blaugrana" je do kraja zabila još tri gola. U 63. minuti Messi je na odbijenu loptu zabio svoj drugi, a pet minuta poslije i treći gol nakon što se majstorski snašao pred golom Raya. Bio je to 24. hat-trick Argentinca u Primeri, čime je postao najuspješniji nogometaš u povijesti lige.

U samom finišu utakmice Dani Alves dobio je crveni karton zbog faula na Léu Baptistãu , a Alberto Bueno zabio je iz penala za 5-1. U nadoknadi je Suárez postavio konačnih 6-1.

Pogledajte detaljnu statistiku utakmice na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • slon123 08.03.2015.

    inace sam okorjeli navijac reala ali samo takoder i objektivan..ovo sta ovaj messi radi je jednostavno cudo i za mene najveci ikad bez dileme..ali moram rec i to da je za mene ronaldo broj 2 ikad..dokazao se i u engleskoj i u spanjolskoj..najbolji strijelac Portugala svih vremena i covijek koji ima najvise zabijenih golova u sezoni lige prvaka i samo "neuki" mogu rec da ne spada u top 5..jos jednom messi cudo i Barcelona moze bit sretna sto ga ima.. ps: real osvaja ligu :D

  • pjetro69 08.03.2015.

    iako nisu bas neka 3 gola priznajem kao navijac reala da je messi u ovoj godini puno bolji od ronalda

  • Furioso244 08.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare