To je to što me zanima!

Dinamov Anđe(l)o: Pogodio u nadoknadi za spas od poraza!

Angelo Henriquez nije zabio deset mjeseci, ali pogodio je u zadnjim sekundama protiv Skenderbeua za 1-1. Albancima su suci u prvom dijelu poništili regularan gol. Uzvrat je za tjedan dana u Elbasanu
Vidi originalni članak

Dinamo je gubio do zadnjih sekundi utakmice, svi su otišli u napad, Fernandes je prebacio, a Henriquez uz malo sreće pogodio za 1-1. Ukazao se Dinamov anđeo Angelo Henriquez, da nije, bila bi to prava blamaža momčadi koja vrijedi osam i pol puta više od albanske. 

Skenderbeu je vodio od 37. minute golom Latifija, a Dinamo je pred 9369 ljudi na Maksimiru odigrao najlošije poluvrijeme ove sezone. Trebao je gubiti 2-0, jer pomoćni sudac poništio je gostima regularan gol.

Dinamo je u prvih 45 minuta imao jedan udarac u okvir gola, a navijači su zvižducima pokazali što misle o igri svojih ljubimaca. Da stvar bude gora, Cvitanoviću se rano ozlijedio Ante Ćorić, koji je bio upitan za utakmicu, ali riskirali su s njim, i nije im se isplatilo.

Bez Antolića i Ćorića, Dinamo se u prvom dijelu nije uspio nametnuti. Bolje je to izgledalo u nastavku, Zagrepčani su stvorili nekoliko šansi u prvih 15 minuta drugog poluvremena, Hodžić je bio jedan na jedan s golmanom, ali nije pogodio. 

Cvitanović je ubacio Fiolića i Henriqueza, a Čileanac mu je vratio golom praktički u zadnjem napadu! Angelu je to bio prvi gol nakon deset mjeseci, gol koji je stigao u pravo vrijeme. No ako će Dinamo ovako igrati u Albaniji, propustit će grupnu fazu europskih natjecanja prvi put nakon 11 godina...

Dinamov junak: Zaslužili smo gol

- Prvo poluvrijeme smo stvarno igrali loše. U nastavku je to bilo bolje. Promašili smo dosta šansi, i meni je golman čudesno skinuo jednu. Nisam imao sreće, ali vratilo mi se u nadoknadi. Naravno da bi bilo bolje da smo pobijedili, ali bitno je da smo se spasili poraza. Zaslužili smo taj gol, rekao je Angelo Henriquez.

- Sve je u današnjoj utakmici ovisilo o nama, a mi smo odigrali prvo poluvrijeme koje moramo što prije zaboraviti. U nastavku smo napokon počeli igrati, stisnuli ih, imali smo posjed i šanse i zasluženo smo zabili. Nakon ovih 1-1 nema nam druge nego u Albaniji biti pravi i dobiti utakmicu - dodao je Nikola Moro.

Kod gostiju je u prvih 11 bio Marko Radas. Dobro je pucao iz slobodnjaka u prvom poluvremenu kad je to uz dosta muke obranio Dominik Livaković.

- Sigurno smo sad puno bloži prolasku nego što smo mislili kad smo izukli Dinamo - rekao je Radas.

Idi na 24sata

Komentari 392

  • BORISLADA 18.08.2017.

    na kraju oduševljenje. na što su spali simpatizeri DINAMA

  • 18.08.2017.

    ovo je najlošiji Dinamo ikad, ne mogu više gledati kako se blamiraju

  • izjelice 18.08.2017.

    Dok god to budu plaćeni profesionalci koji ne znaju kaj znači Dinamo tako će i igrati, nikada se sa srcem neće boriti za boje i ime kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare