To je to što me zanima!

Dilaver: Krenuli su na nas ko iz puške! Sudac? Sve ste vidjeli...

Ova momčad i navijači zaslužuju završiti jesen s pobjedom u Europi, želimo pobjedu i protiv Anderlechta. Dobra je ova 'nula', nije lako obraniti se kod Fenera, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Ostvarili smo cilj koji smo si zacrtali nakon Spartaka. Htjeli smo prvo mjesto u skupini, a sada želimo i pobjedu protiv Anderlechta. Ova momčad i navijači zaslužuju završiti jesen s pobjedom u Europi, rekao je trener Nenad Bjelica po dolasku Dinama u zračnu luku Franjo Tuđman.

"Modri" su u četvrtak odigrali 0-0 s Fenerbahčeom i tim su rezultatom osigurali prvo mjesto u skupini, a samim time i status nositelja u ždrijebu za nokaut fazu.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu nego u prvom gdje smo se slabije branili i nepotrebno smo gubili lopte. Nismo napravili ono što smo htjeli. U nastavku smo se efektnije branili i bili smo konkretniji u kontrama. Mogli smo nešto i zabiti pa pobijediti, ali dobar je rezultat i 0-0, nije lako obraniti se kod Fenerbahčea - dodao je Bjelica.

Sudac je poništio gol Amera Gojaka, a Daniju Olmu nije sviran penal.

- Ne želim to komentirati. Nogomet je takav, nekad se dobije, a nekad izgubi. Sudac je tako odlučio, a ja poštujem njegove odluke - završio je trener Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zadovoljni smo, posebno kako smo odigrali u obrani. Bili smo kompaktni, htjeli smo sačuvati 'nulu', a naprijed što se dogodi. Dali smo gol, pa taj penal, svi ste vidjeli to... Ali ne želim o tome, najvažnije je da smo prvi u skupini - rekao je Emir Dilaver.

- Teško je iz utakmice u utakmicu potvrđivati kvalitetu, ali mi smo sigurni u sebe. Bilo je pakleno s navijačima, atmosfera je bila dobra, nije lako tamo igrati. Oni su krenuli k'o iz puške, na presing, ali svatko od nas se borio i izdržali smo. To pokazuje karakter i snagu momčadi.

- Pobjeda protiv Anderlechta? Bilo bi lijepo. Imamo još dosta utakmica, to nam sad nije najbitnije. Idemo korak po korak - završio je Dilaver.

Amer Gojak je mogao biti strijelac odlučujućeg gola, ali sudac ga je poništio zbog navodnog prekršaja u napadu.

- Sudac je tako odlučio, ja tu ništa ne mogu... Teška utakmica, puno smo morali trčati i boriti se, ali najvažnije je da smo ispunili svoj cilj. Vjerovali smo u sebe, rezultati to i pokazuju. Protivnici? Razmišljat ćemo o njima nakon ždrijeba - rekao je Gojak.

Ždrijeb Europske lige se održava 17. prosinca. Prve utakmice igraju se 14. veljače, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije. 

Nositelji u ždrijebu bit će 12 pobjednika skupina, jedan od njih je i Dinamo, te četiri trećeplasirana kluba iz Lige prvaka, koji će završiti s boljim učinkom u skupini. Plavi neće ni na koga od nositelja iz Lige prvaka, ali ni na momčadi koje su osigurale prvo mjesto u Europskoj ligi, kao što su Salzburg, Zenit, Arsenal, Eintracht, Dinamo Kijev i Chelsea.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Obi-Wan Kenobi 30.11.2018.

    Izgleda da su bacili produžetke poslije, sam kaj nisu prenosili. Dinamo dobio na gol u gostima. Strašno tko se sve naziva novinarom.

  • zeljkopž 30.11.2018.

    A je, aje. Mamićev dinamo, naj bolji nogometni klub u Hrvatskoj izborio je mjesto u Europi i prvi je u svojoj grupi! Neka pati koga smeta, a po komentarima vidm da h ima ovdje....

  • Nizozemac 30.11.2018.

    Ja golove nisam vidio možda su nakon tekme igrali treće poluvrjeme i prekinuli prjenos...

Komentiraj...
Vidi sve komentare