Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dilaver: Krenuli su na nas ko iz puške! Sudac? Sve ste vidjeli...

Dilaver: Krenuli su na nas ko iz puške! Sudac? Sve ste vidjeli...
9

Ova momčad i navijači zaslužuju završiti jesen s pobjedom u Europi, želimo pobjedu i protiv Anderlechta. Dobra je ova 'nula', nije lako obraniti se kod Fenera, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica

VIDEO

Ostvarili smo cilj koji smo si zacrtali nakon Spartaka. Htjeli smo prvo mjesto u skupini, a sada želimo i pobjedu protiv Anderlechta. Ova momčad i navijači zaslužuju završiti jesen s pobjedom u Europi, rekao je trener Nenad Bjelica po dolasku Dinama u zračnu luku Franjo Tuđman.

"Modri" su u četvrtak odigrali 0-0 s Fenerbahčeom i tim su rezultatom osigurali prvo mjesto u skupini, a samim time i status nositelja u ždrijebu za nokaut fazu.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu nego u prvom gdje smo se slabije branili i nepotrebno smo gubili lopte. Nismo napravili ono što smo htjeli. U nastavku smo se efektnije branili i bili smo konkretniji u kontrama. Mogli smo nešto i zabiti pa pobijediti, ali dobar je rezultat i 0-0, nije lako obraniti se kod Fenerbahčea - dodao je Bjelica.

Sudac je poništio gol Amera Gojaka, a Daniju Olmu nije sviran penal.

- Ne želim to komentirati. Nogomet je takav, nekad se dobije, a nekad izgubi. Sudac je tako odlučio, a ja poštujem njegove odluke - završio je trener Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dinamovci se vraćaju iz Istanbula: Pogledajte što kažu nakon osiguranog prvog mjesta u skupini Europske lige Više na http://bit.ly/2DSOSR2 Reporter: Josip Tolić

Objavljuje 24sata Sport u Petak, 30. studenoga 2018.

- Zadovoljni smo, posebno kako smo odigrali u obrani. Bili smo kompaktni, htjeli smo sačuvati 'nulu', a naprijed što se dogodi. Dali smo gol, pa taj penal, svi ste vidjeli to... Ali ne želim o tome, najvažnije je da smo prvi u skupini - rekao je Emir Dilaver.

- Teško je iz utakmice u utakmicu potvrđivati kvalitetu, ali mi smo sigurni u sebe. Bilo je pakleno s navijačima, atmosfera je bila dobra, nije lako tamo igrati. Oni su krenuli k'o iz puške, na presing, ali svatko od nas se borio i izdržali smo. To pokazuje karakter i snagu momčadi.

- Pobjeda protiv Anderlechta? Bilo bi lijepo. Imamo još dosta utakmica, to nam sad nije najbitnije. Idemo korak po korak - završio je Dilaver.

Amer Gojak je mogao biti strijelac odlučujućeg gola, ali sudac ga je poništio zbog navodnog prekršaja u napadu.

- Sudac je tako odlučio, ja tu ništa ne mogu... Teška utakmica, puno smo morali trčati i boriti se, ali najvažnije je da smo ispunili svoj cilj. Vjerovali smo u sebe, rezultati to i pokazuju. Protivnici? Razmišljat ćemo o njima nakon ždrijeba - rekao je Gojak.

Ždrijeb Europske lige se održava 17. prosinca. Prve utakmice igraju se 14. veljače, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije. 

Nositelji u ždrijebu bit će 12 pobjednika skupina, jedan od njih je i Dinamo, te četiri trećeplasirana kluba iz Lige prvaka, koji će završiti s boljim učinkom u skupini. Plavi neće ni na koga od nositelja iz Lige prvaka, ali ni na momčadi koje su osigurale prvo mjesto u Europskoj ligi, kao što su Salzburg, Zenit, Arsenal, Eintracht, Dinamo Kijev i Chelsea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija