To je to što me zanima!

Strašan nokaut Hrgovića: Grk pao u drugoj rundi, budili su ga

Hrvatski boksač Filip Hrgović (11-0-0) vratio se boksu nakon 10 mjeseci pauze sjajnim nokautom u drugoj rundi protiv Grka Alexandrea Kardozije. Sjajan desni direkt uspavao je Grka, kojeg su budili nekoliko sekundi
Vidi originalni članak

Deset mjeseci pauze Filipa Hrgovića (11-0-0) pretvorilo je iz El Animala u El Monstruma! Hrvatski boksač strašnim nokautom u drugoj rundi riješio je Grka Alexandrea Kardoziju u danskom Strueru i vratio se na najbolji mogući način.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Hrgovićem

Šalu na stranu, Grk je imao vrlo male šanse, a to se vidjelo u ringu. Ušao je kao zamjena Ondreju Pali nekoliko dana uoči meča i znalo se da nije na Hrgovićevoj razini. No, ovaj meč poslužio je kao uvertira boksu nakon pauze i hrvatski boksač ga je iskoristio na najbolji mogući način, nokautirao protivnika i napunio se samopouzdanjem.

Prva runda prošla je u ispitivanju snaga i niti jedan boksač nije žurio. Hrgović je preuzeo sredinu ringa, ali vidjela se namjena taktiziranju.

No, u drugoj je više nije bilo. Taman kad se Grk opustio i krenuo boksati, Hrgović ga je riješio sjajnim dugačkim desnim direktom koji je sjeo na pravo mjesto. 

Kardozia je izgubio tlo pod nogama, noge su popustile i pao je kao pokošen. Nekoliko sekundi ga nisu mogli probuditi, a i kad se uspio probuditi još nekoliko minuta sjedio je ošamućen.

Hrgović je stigao do 11. pobjede u karijeri od čega devete nokautom, a već za mjesec dana slijedi mu novi izazov. Boksat će protiv bivšeg sparing partnera Rydella Bookera.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • schmeling 27.09.2020.

    Grk definitivno nije protivnik Filipu a ni onih 10 prije njega. Točno je da treba ući u ring i svih pobjediti, trenirati itd. Kevina Johnsona je pobjedio na bodove u ZG, tip je u prvih 30 mečeva u karijeri imao samo jedan poraz, tj naletio je na Klička. Nakon toga je su ga pobjedili Fury, Chisora, Joshua, Pulev,Ruiz a i naš Milas koji ga je nokautirao. Filip ga je mlatio svih 8 rundi kao vola u kupusu ali ga nije uspio srušiti, tu je problem. Ova ekipa na vrhu ako i pasne oni se dignu a za Grka je bilo svakome jasno da će pasti i neće se dignuti. On jednostavno nije Filipova klasa ali nažalost ni Filip nije klasa ovih pet, šest koji su na vrhu. Volio bih da sam u krivu.

  • x00x 27.09.2020.

    napada vrh boreci se protiv nizerangiranih hahaah

  • x00x 27.09.2020.

    zanima me kad dodje na neko ime kaj ce biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare