To je to što me zanima!

Zna se tko je gazda u Madridu! Ronaldo im je utrpao hat-trick

Real je pobijedio Atletico 3-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Bernabeuu uz sjajnu predstavu Cristiana Ronalda koji je zabio tri gola. Atletico je imao jedan udarac u okvir gola...
Vidi originalni članak

Kraljević i prosjak, znate priču o dva dječaka koji zamijene odjeću i uloge. Atletico je u posljednje vrijeme znao navući kraljevsko ruho i zapapriti Realu, ali u Ligi prvaka se zna tko je kraljević. Zapravo, kralj. Ili ako baš hoćete, kraljina.

Real je razbio Atletico 3-0 uz hat-trick pravog kralja, Cristiana Ronalda, koji je odveo klub na prag finala u Cardiffu. Istina, prvi je gol zabio iz debelog zaleđa i pravo je čudo kako to pomoćnik nije vidio jer lopta je išla prema njemu, Ronaldo je aktivirao to zaleđe i bez obzira što u drugom pokušaju nije bio u nedopuštenoj poziciji, to nije bio regularan gol.

Oblak jedini zaslužio plaću

Real je drugi put ove sezone zabio tri komada Atleticu, a Real je na korak da i četvrti put u zadnje četiri sezone izbaci gradskog rivala iz Lige prvaka. Napravio je to u dva finala 2014. i 2016. godine te u četvrtfinalu 2015.

Večeras je to izgledalo kao da igra s pola gasa. Atletico ničime nije pokazao da je ravnopravan protivnik. Očajni Rojiblancosi totalno su se izgubili, imali su četiri udarca, od toga jedan jedini u okvir gola.

Real je dominirao, imao je 16 udaraca, devet kornera... Mogao je i ranije mogao riješiti utakmicu da nije bilo Jana Oblaka koji je valjda jedini Atleticov igrač koji je zaradio plaću. Svi ostali su odigrali za jednu veliku nulu.

Nakon Ronaldove 'bombe' Atleticovi igrači izgledali su kao da su izgubili svaku nadu. E to je najgora stvar jer kad Ronaldo osjeti krv... Zabio je i treći, vjerojatno najlakši gol sezone, ostavši sam na pet metara.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, bio je sjajan kao i cijeli vezni red Reala koji je 'pojeo' Atleticove igrače u sredini. Ostaviti igrača kao što je Ronaldo samog, pa to graniči sa zdravom pameti! A oni su ga ostavili triput. I primili 'tricu'.

Uzvrat je na Vicente Calderonu, a šanse Atletica?

Poslužit ćemo se Sammirovim riječima s priprema o šansama Rijeke da postane novi prvak, kao piletu u mesnici.

Sammir se malo zaletio, vjerujemo da mi nismo ako napišemo da je Real praktički u finalu.

Idi na 24sata

Komentari 570

  • CroFan98 03.05.2017.

    Poslije sinocnje utakmice mislim da vise nema ni jedan trener koji ce dati 100M za Griezmana,opet je posustao kad najvise treba.Onako je mogao svaki amaterski igrac odigrat,dobit loptu i vracati je prema naprijed.

  • 03.05.2017.

    Svi koji ste kod prvog gola vidjeli neki opsajd bilo bi vam pametnije da drugi pu se ne blamirate jer ovaj put se radi o cistom nneznanju i nepoznavanju pravila u ovom slucaju opsajda .Ovo je jadno da jadnije nemoze biti.Jos jednom naglasavam ovdje se ne radi o nekoj spornoj situaciji nego onaj ko poznaje pravila igre o tome uopce ne diskutira.

  • Jakinho 03.05.2017.

    Tvojoj mami iz zaleđa

Komentiraj...
Vidi sve komentare