Obavijesti

Sport

Komentari 570

Zna se tko je gazda u Madridu! Ronaldo im je utrpao hat-trick

Zna se tko je gazda u Madridu! Ronaldo im je utrpao hat-trick
38

Real je pobijedio Atletico 3-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Bernabeuu uz sjajnu predstavu Cristiana Ronalda koji je zabio tri gola. Atletico je imao jedan udarac u okvir gola...

VIDEO

Kraljević i prosjak, znate priču o dva dječaka koji zamijene odjeću i uloge. Atletico je u posljednje vrijeme znao navući kraljevsko ruho i zapapriti Realu, ali u Ligi prvaka se zna tko je kraljević. Zapravo, kralj. Ili ako baš hoćete, kraljina.

Real je razbio Atletico 3-0 uz hat-trick pravog kralja, Cristiana Ronalda, koji je odveo klub na prag finala u Cardiffu. Istina, prvi je gol zabio iz debelog zaleđa i pravo je čudo kako to pomoćnik nije vidio jer lopta je išla prema njemu, Ronaldo je aktivirao to zaleđe i bez obzira što u drugom pokušaju nije bio u nedopuštenoj poziciji, to nije bio regularan gol.

Oblak jedini zaslužio plaću

Real je drugi put ove sezone zabio tri komada Atleticu, a Real je na korak da i četvrti put u zadnje četiri sezone izbaci gradskog rivala iz Lige prvaka. Napravio je to u dva finala 2014. i 2016. godine te u četvrtfinalu 2015.

Večeras je to izgledalo kao da igra s pola gasa. Atletico ničime nije pokazao da je ravnopravan protivnik. Očajni Rojiblancosi totalno su se izgubili, imali su četiri udarca, od toga jedan jedini u okvir gola.

Real je dominirao, imao je 16 udaraca, devet kornera... Mogao je i ranije mogao riješiti utakmicu da nije bilo Jana Oblaka koji je valjda jedini Atleticov igrač koji je zaradio plaću. Svi ostali su odigrali za jednu veliku nulu.

Nakon Ronaldove 'bombe' Atleticovi igrači izgledali su kao da su izgubili svaku nadu. E to je najgora stvar jer kad Ronaldo osjeti krv... Zabio je i treći, vjerojatno najlakši gol sezone, ostavši sam na pet metara.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, bio je sjajan kao i cijeli vezni red Reala koji je 'pojeo' Atleticove igrače u sredini. Ostaviti igrača kao što je Ronaldo samog, pa to graniči sa zdravom pameti! A oni su ga ostavili triput. I primili 'tricu'.

Real Madrid

Uzvrat je na Vicente Calderonu, a šanse Atletica?

Poslužit ćemo se Sammirovim riječima s priprema o šansama Rijeke da postane novi prvak, kao piletu u mesnici.

Sammir se malo zaletio, vjerujemo da mi nismo ako napišemo da je Real praktički u finalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 570
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju