To je to što me zanima!

Inter slavi prolazak, Barcelona ispala iz LP-a 2. sezonu u nizu!

Europska liga slijedi za momčad Xavija Hernandeza, što su saznali prije utakmice s Bayernom jer je Inter razbio Viktoriju Plzen 4-0 i osigurao osminu finala. Dva gola zabio je Edin Džeko
Vidi originalni članak

Barcelona nije 21 godinu ispala iz Lige prvaka, sve do prošle sezone, a sad će drugu sezonu zaredom ispasti iz elitnog natjecanja u Europsku ligu. Krivac za to je Inter.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nerazzurri" su pobijedili Viktoriju Plzen 4-0 na Giuseppe Meazzi u petom kolu golovima Henriha MhitarjanaEdina Džeke i Romelua Lukakua i time ostavili Katalonce na nedohvatljivih šest bodova razlike s obzirom na bolji međusobni omjer.

Mhitarjan je zabio u 35. minuti glavom na ubacivanje Bastonija, a Džeko sedam minuta poslije završio krasnu akciju u tri poteza. Iz blizine je bosanskohercegovački napadač ponetirao na dodavanje Dimarca, a u 66. minuti dodao i drugi gol na asistenciju Lautara. Lukaku je u 87. na dodavanje Corree postavio 4-0.

Prvi gol Intera možete pogledati OVDJE, drugi OVDJE, treći OVDJE, a četvrti OVDJE.

NIJE MU SE SVIDJELO VIDEO Talijanskom reporteru pljuvali u kameru, a prijenos mu poljupcima ometao Knjaz

U kadru talijanskog doprvaka nije bilo hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji i dalje pauzira zbog ozljede zadobivene u utakmici Austrije i Hrvatske 25. rujna.

U posljednjem kolu idući utorak u skupini C Barcelona gostuje kod Viktorije, a Bayern dočekuje Inter. Barcelona i Bayern u srijedu igraju na Camp Nouu od 21 sat.

U skupini C Porto je u gostima s čak 4-0 svladao Club Brugge koji je u prošlom kolu osigurao osminu finala, a tom se cilju ovom pobjedom približila i portugalska momčad, ali još nije osigurala proboj među 16 najboljih.

Club Bruggeu ovo nije bio samo prvi poraz u Ligi prvaka ove sezone, već i prvi primljeni golovi. Za Porto su pogađali Taremi u 33. i 70., Evanilson u 57. i Eustaquio u 60. minuti. Inače, u 51. minuti, kod 1-0 gostiju, domaći igrač Lang nije realizirao jedanaesterac za izjednačenje.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • David1Prometheus 27.10.2022.

    Bas je lijepo ovo..real dugo nije mogao proc 8f i sigurno su likovali barcelonisti nad nasom patnjom..sad je red da mi uzivamo i ovo je veca patnja ispadat u skupini..pa cak i dinamo je bolji dojam ostavio od njih jer je pobijedio veliku ekipu a barca nije

  • bum5bar 26.10.2022.

    Pa ako je ispao Dinamo zašto nebi mogla i Barcelona

  • NIKE 26.10.2022.

    Inzaghi me iznenadio. Vrlo dobar taktičar, Xaviju očitao školu nogometa, a sada je unatoč pritisku vlastite uprave u skupini smrti prošao u osminu finala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare