To je to što me zanima!

Dinamo je u blatu sredio Inter i pobjegao Rijeci sedam bodova

Dinamo je i devetu utakmicu zaredom pobijedio Inter. Ovaj put u crnim dresovima po močvarnom terenu u Zaprešiću slavio je Dinamo 3-1 golovima Henriqueza, More i Doumbije koji je zabio prvijenac
Vidi originalni članak

Angelo Henriquez i Hilal Soudani zabili su u prvih 12 minuta utakmice, taman prije nego je kiša od zaprešićkog terena napravila kaljužu. No i po takvom travnjaku, koji je bio primjereniji za neke druge sportove, vidjeli smo još dva gola.

Inter se vratio 15 minuta prije kraja poluvremena preko Šarića, a Doumbia je nakon deset minuta nastavka zabio prvi gol otkako je u Dinamu za konačnih 3-1.

Teško je uopće pričati o taktici i analizirati utakmicu koja je većim dijelom bila 'izbij loptu pa što bude'. Po blatu u Zaprešiću čudo je bilo ako bi igrači povezali dva, tri dodavanja ili s loptom pretrčali više od tri metra.

Dok se još moglo igrati, Dinamo je to riješio na brzaka, Henriquez je pogodio u prvoj pravoj akciji na utakmici, nakon što je Olmo pucao, Čileanac je preusmjerio loptu za 1-0.

Već u 12. bilo je 2-0 i opet slična situacija. Nikola Moro je pucao ljevicom s 20 metara, nakon što mu je lopta došla iz odbijanca nakon kornera, a Soudani skreće u mrežu. Interov Šarić pogodio je za 2-1 nakon loše reakcije Dinamove obrane u 32. minuti utakmice, a Doumbia je bio najviši u skoku u nastavku te iz kornera pogodio za konačnih 3-1. 

Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Rijeci na sedam bodova, ali uz utakmicu više. Rijeka i Hajduk u nedjelju u 17 sati igraju Jadranski derbi na Poljudu.

Prije ove utakmice Slaven Belupo i Osijek odigrali su 1-1. Belupo je vodio do sudačke nadoknade kad je neuništivi Mile Škorić majstorski pogodio iz voleja.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • MateCro 16.09.2017.

    Hebem ti infrastrukturu i vodeće u HNS-u, a ako me moderator iskljuci boli me k jer cu tada znati da i on radi u HNS-U. Hvala

  • Pretučeni_Bruno_Marić 16.09.2017.

    Zoran Nižić je zabio više golova od Angela Henriqueza

  • Mika75 16.09.2017.

    dINAMOOOOO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare