To je to što me zanima!

Hajduk briljirao i vodio 2-0, a zatim jedva spasio živu glavu

Prvo poluvrijeme je prošlo u znaku Hajduka i na odmor se otišlo s 2-0 za 'bijele'. No, Inter je u dva napada uspio izjednačiti da bi pre kraj utakmice skoro došao do sva tri boda
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka danas su propustili priliku osvojiti sva tri boda u susretu 2. kola HNL-a. Momčad Joana Carrilla imala je prednost 2-0, igrala je puno bolje i u jednom trenutku mogla voditi i s više od dva gola razlike. No, 'bijeli' su se ispromašivali, a naplata je stigla u roku od tri minute. Na kraju su zadovoljniji pod tuš otišli nogometaši Intera, koji su uspjeli iščupati vrlo važan bod na svojem stadionu.

Prvo poluvrijeme je prošlo u znaku Hajduka. Inter je imao jednu priliku dok je Hajduk prijetio iz svih raspoloživih sredstava. Splićani su izgledali poletni i lepršavo i činilo se da će Inter teško nastradati. Pogotovo jer je u 21. minuti bilo 2-0.

Prvo je u 14. minuti zabio Savvas svoj prvi gol nakon 2010. godine da bi danas sjajni Vlašić povisio prednost u 21. minuti. Hajduk je prijetio, izgledao iznimno moćno i na poluvrijeme otišao s prednošću od 2-0 uz 14 udaraca (9 u okvir).

No, u nastavku šok. Prilika nije bilo prvih 15-ak minuta, a onda je Fomitschow pogodio stativu. Da je Hajduk zabio tu priliku priča bi bila gotova. Ovako, Inter se uspio vratiti.

U 61. minuti zabio je kapetan Šarić nakon ubačaja iz kornera da bi samo tri minute kasnije pogodio Puljić. Juranović je napravio katastrofalnu pogrešku i poslao prekratku povratnu loptu Stipici. Puljić ju je primio i na kraju je dodavanje Juranovića ispalo asistencija.

Momčad s Poljuda bila je neprepoznatljiva u drugom dijelu i pravo je čudo što Inter u 83. minuti nije došao do sva tri boda. Fomitschow je izgubio loptu nakon čega je sijevnuo kontra napad Intera. Blažević je izbio sam pred golmana, ali Stipica mu je zatvorio kut i sjajno obranio udarac.

Rezultat se do kraja nije promijenio i Hajduk iz Zaprešića odlazi samo s bodom. 'Samo' imajući u vidu da je imao sigurnu pobjedu u rukama...

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Ustani bane 26.07.2017.

    Kako to bude obicno hajduk se bori za naslov negdje do gospe i onda po 3. Mijesto

  • user_124343 24.07.2017.

    Tyshma, Dinamo????

  • Josip Joe Milovich 24.07.2017.

    Bože mili, događa se. Da je realizacija bila malo bolja sad bi pričali o rekordima a ne o tome kako je Hajduk prosuo 2 boda. Nema veze, idemo dalje, ovo je naša godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare