To je to što me zanima!

Sve stigne: 'Cristiano Ronaldo' čuva parking na dan utakmice

Lens je najmanji grad domaćin Europskog prvenstva, a u obližnjem Lilleu prevladavaju kockice. Pratite javljanja uživo naših novinara iz Francuske i diljem Lijepe naše
Vidi originalni članak

Došao je i taj veliki dan na Europskom nogometnom prvenstvu. Prvi dan programa osmine finala ogledom u Lensu, mjestu na kojem su "vatreni" prije 18 godina započeli put prema svjetskoj bronci, zaključit će Hrvatska i Portugal od 21 sat.

>>> 19:10 Pogledajte javljanje uživo ispred stadiona u Lensu! Navijači su se već počeli skupljati ispred stadiona, skoro dva sata prije utakmice.

>>> 17:10 Puno naših navijača nalazi se na ulicama Lensa. Pogledajte dijelić sjajne i vatrene atmosfere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> 17:00 Naš leteći reporter Dubravko Miličić razgovarao je s portugalskim navijačima uoči utakmice s Hrvatskom. Pogledajte njihove reakcije.

>>> 16:40 Hrpa naših navijača nalazi se na ulicama Lensa gdje željno iščekuju susret s Portugalom. Ajmo Vatreni!

>>> 16:30 Javljamo se uživo iz Lensa gdje smo saznali da Cristiano Ronaldo danas neće igrati protiv Vatrenih!
 

>>> 15:30 Centar Lensa je u kockicama. Hrvatski navijači pripremaju se večerašnju utakmicu uz pjesmu i veliku navijačku zastavu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> 15:00 Popričali smo i s našim povremenim reprezentativcem Lukom Žorićem koji je predvidio kako će "vatreni" pobijediti 2-0.

>>> 14:30 Hrvatska nogometna reprezentacija iskoristila je lijepo vrijeme u Arrasu, gradiću blizu Lensa, za popodnevnu šetnju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> 14:00 Uz "vatrene" su časne sestre, a jedan je mladi navijač napravio uistinu posebnu frizuru.

>>> 12:20 Hrvatski navijači polako pristižu u gradić koji ima manje stanovnika (32.663) nego što mu stadion ima kapacitet (38.223). Većina ih se nalazi u obližnjem Lilleu, gdje je i naš reporter Dubravko Miličić.

- Prošli smo nekoliko rigoroznih kontrola u Lilleu, ali uspjeli smo naći nekoliko hrvatskih navijača koji uskoro kreću prema Lensu. Oni su uvjereni u pobjedu protiv Portugala - rekao je i popričao s navijačima u kafiću na glavnom trgu.

- Mi smo iz Osijeka. Jučer smo došli u Pariz i slučajno smo došli u Lille, sjeli smo u krivi vlak. Sada lagano krećemo u Lens. Bili smo na utakmici protiv Turske. Kako prolazimo? Ma dobivamo sigurno, ni Ronaldo nam ne može ništa - otkrila je jedna ekipa s kojima se rado fotografirala jedna Francuskinja u vjenčanici.

- Volim Ronalda, ali Modrića još više. Dobit ćemo 2-0 - rekao nam je mladi Filip Brekalo, brat novog nogometaša Wolfsburga Josipa i predvidio da će golove zabiti Perišić i Kalinić, kao protiv Španjolaca.

- Mi igramo najbolje. Portugal stvara šanse, ali ne igra baš najbolje - dodao je Filip, koji je u Francuskoj s ocem Antom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite javljanja naših reportera na Facebook-stranici 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • nokia010 25.06.2016.

    Velemajstor fudbala. Zasluzio je da osvoji Zlatnu loptu.

  • gladijator 25.06.2016.

    Stvarno nisam mislio da ću ikad to napisati, ali svaka čast srbima, gledao sam maloprije na tv u Beogradu kako se spremaju za Hrvatsku, u kockastim dresovima, pjevaju, skupljaju se.........Svaka čast srbi! Drago mi je da ima poštenih srba! Hvala srbija, pozdrav Beogradu!! Ajmo Hrvatskaaaaaa

  • Orahova1 25.06.2016.

    Dasmo bolji jesmo ali treba biti oprezan jer prtugal nije samo Ronaldo imaju oni dosta dobri pojedinaca ajmoooooooooo Hrvatskaaaaaaa .

Komentiraj...
Vidi sve komentare