To je to što me zanima!

Čačić: Krenut ćemo na Maribor kao da nema uzvratnog ogleda

Teško ćemo sutra reći da je posao gotov, kako god završila utakmica. Znamo sve o Mariboru, ali i oni znaju sve o nama, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na 'presici'
Vidi originalni članak

Čekamo Maribor u dobrom, pobjedničkom ozračju. Moramo zaboraviti sve nesuglasice jer u pitanju je Liga prvaka, a igrati u Ligi prvaka je dobro za hrvatski nogomet, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na konferenciji za novinare dan uoči prve utakmice 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora na Maksimiru.

- Mislim da nećemo sutra sve riješiti. Teško je to za očekivati. Sutra je važno dobiti Maribor i to će nam biti veliki zalog za uzvratni ogled u Sloveniji - rekao je Čačić i dodao:

- Znamo sve o Mariboru, a isto tako i oni znaju sve o nama. Tako da neće biti iznenađenja. Imaju kontinuitet i to je jako važno. Disciplinirani su i kompaktni, ali znat ćemo odgovoriti na to. Pripremamo se na ovo kao da se igra samo jedna utakmica. Kao da nema uzvrata. Kao što sam već rekao, teško ćemo sutra reći da je posao gotov, kako god završila utakmica.

U konkurenciji za Maribor nisu Ivan Tomečak, Ivan Krstanović i Mateo Kovačić. Svi ostali su spremni.

Kelava: Navijači, dođite podržati svoj klub!

Ozračje u momčadi je odlično. Riješili smo teška gostovanja, a sad nam slijedi Maribor. Pokazali smo karakter, dižemo se i postajemo sve bolji. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat uoči uzvrata u Mariboru. Pozivam i navijače da nas dođu podržati, rekao je Dinamov golman Ivan Kelava i dodao:

- Za Maribor se pripremam kao i za svaku drugu utakmice. Moram biti koncentriran. Mi smo favoriti, no sigurno će i oni imati šanse. No spremni smo za njih.

"Osobne i rodni listovi su zbog Uefe"

Svjesni ste da se moramo pripremiti i dati dokaze Uefi i svima pod čijom smo kontrolom da radimo sve kako bismo osigurali sigurnost na stadionu, rekla je glasnogovornica Dinama Morana Đurčević.

Mnogi navijači požalili su se kako nisu mogli kupiti ulaznice za sinove i kćeri jer su ih na blagajni tražili rodni list. Svaki navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice, ali u tom slučaju mora predočiti dvije osobne iskaznice ili rodni list ako kupuje ulaznicu maloljetnoj osobi. 

Dinamo je već prvog dana objavio kako je rasprodana cijela zapadna tribina dolje. Danas se nastavlja prodaja ulaznica po cijeni od jedne kune za istok i sjever te 10 kuna za zapad gore.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • triple double 22.08.2012.

    Ma najbolje još da ispadnemo od tamo nekog Maribora, bit će najmanje 2-3 razlike za Dinamo!

  • šibica 22.08.2012.

    Navijač sam Hajduka i želim Dinamu dobar rezultat protiv maribora.

  • biciklijada 22.08.2012.

    maribor je odlična ekipa, a dinamo još bolja imaju bolje pojedince i kvalitetu jedini je problem trener koji nema pojma o nićem ja bih vodio bolje ekipu nego on strava i užas hrvatskih trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare