Obavijesti

Sport

Komentari 172

Čačić: Krenut ćemo na Maribor kao da nema uzvratnog ogleda

Čačić: Krenut ćemo na Maribor kao da nema uzvratnog ogleda
5

Teško ćemo sutra reći da je posao gotov, kako god završila utakmica. Znamo sve o Mariboru, ali i oni znaju sve o nama, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na 'presici'

VIDEO

Čekamo Maribor u dobrom, pobjedničkom ozračju. Moramo zaboraviti sve nesuglasice jer u pitanju je Liga prvaka, a igrati u Ligi prvaka je dobro za hrvatski nogomet, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na konferenciji za novinare dan uoči prve utakmice 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora na Maksimiru.

- Mislim da nećemo sutra sve riješiti. Teško je to za očekivati. Sutra je važno dobiti Maribor i to će nam biti veliki zalog za uzvratni ogled u Sloveniji - rekao je Čačić i dodao:

- Znamo sve o Mariboru, a isto tako i oni znaju sve o nama. Tako da neće biti iznenađenja. Imaju kontinuitet i to je jako važno. Disciplinirani su i kompaktni, ali znat ćemo odgovoriti na to. Pripremamo se na ovo kao da se igra samo jedna utakmica. Kao da nema uzvrata. Kao što sam već rekao, teško ćemo sutra reći da je posao gotov, kako god završila utakmica.

U konkurenciji za Maribor nisu Ivan Tomečak, Ivan Krstanović i Mateo Kovačić. Svi ostali su spremni.

Kelava: Navijači, dođite podržati svoj klub!

Ozračje u momčadi je odlično. Riješili smo teška gostovanja, a sad nam slijedi Maribor. Pokazali smo karakter, dižemo se i postajemo sve bolji. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat uoči uzvrata u Mariboru. Pozivam i navijače da nas dođu podržati, rekao je Dinamov golman Ivan Kelava i dodao:

- Za Maribor se pripremam kao i za svaku drugu utakmice. Moram biti koncentriran. Mi smo favoriti, no sigurno će i oni imati šanse. No spremni smo za njih.

"Osobne i rodni listovi su zbog Uefe"

Svjesni ste da se moramo pripremiti i dati dokaze Uefi i svima pod čijom smo kontrolom da radimo sve kako bismo osigurali sigurnost na stadionu, rekla je glasnogovornica Dinama Morana Đurčević.

Mnogi navijači požalili su se kako nisu mogli kupiti ulaznice za sinove i kćeri jer su ih na blagajni tražili rodni list. Svaki navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice, ali u tom slučaju mora predočiti dvije osobne iskaznice ili rodni list ako kupuje ulaznicu maloljetnoj osobi. 

Dinamo je već prvog dana objavio kako je rasprodana cijela zapadna tribina dolje. Danas se nastavlja prodaja ulaznica po cijeni od jedne kune za istok i sjever te 10 kuna za zapad gore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao