To je to što me zanima!

Gojak i Hajro: Stalno radimo neke nove spačke suigračima...

Dinamo je uoči velikog europskog susreta s Viktorijom Plzen u četvrtak odlučio organizirati 'Dan medija', a mi vam u prijenosu uživo donosimo reakcije Dinamovih zvijezda; Ademija, Gojaka, Petkovića...
Vidi originalni članak

Još su četiri dana ostala do odlučujućeg susreta šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Viktorije Plzen. 'Modri' moraju nadoknaditi 2-1 zaostatak iz Češke, a u klubu su odlučili organizirati 'Dan otvorenih vrata' za medije'.

Pred naše kamere prvi su izašli Amer Gojak i Izet Hajrović:

- Mi svaki tjedan radimo neke spačke, ne bih otkrivao tko je je bio meta, ali vrlo smo kreativni - rekao je nasmijani Hajrović pa se osvrnuo na golčinu Slaven Belupu:

-  Sličan sam gol kao jučer zabio za reprezentaciju BiH Slovačkoj, ovaj je nedjeljni jedan od ljepših koje sam zabio u karijeri. Ali ne zanima me to, važno je da je ušla i da smo dobili utakmicu i napunili se samopouzdanjem.

Kako ste proživljavali utakmicu u Plzenu, gdje niste igrali zbog kartona?

- Ljepše je igrati i pomoći momčadi. Bio sam zadovoljan kako smo odigrali, nažalost pala nam je koncentracija, primili smo dva gola i izgubili, a sad želimo to ispraviti. Imamo dobre šanse, vidio sam po utakmici u Plzenu.

Kako ste se priviknuli na život u Zagrebu?

- U Zagrebu je odlično, jako se sviđa i ženi i meni, sretni smo, Narod je kulturan, pristojan, vrijeme super...

On i Amer Gojak među najvećim su zafrkantima u svlačionici. 

- Očekujem prolaz pa da svi slavimo. Past će neka dobra večera, čašćenje, tko zabije - plaća - najavio je Hajrović, pa otkrio:

- U svlačionici se sluša Halid Bešlić, a baš sam se rastužio kad sam pročitao za Šabana Šaulića.

A tko bolje priča viceve?

- Nismo neki u vicevima, više se volim ovako zezati - rekao je Izet, a Gojak se nadovezao:

- Ja se više volim smijati na viceve nego pričati ih.

No, zato su spačke suigračima redovite...

- Svaki tjedan nešto napravimo, Kome? Neću otkriti, ali ne radimo ih samo mi, ima nekoliko kandidata, više nas koji radimo spačke drugima - priča Hajrović.

Na terenu se odlično slažu:

- Izet i ja se nadopunjujemo, jako se dobro razumijemo - zaključio je Gojak.

Amer Gojak smatra da Dinamo može proći u uzvratu, a nije mu bitno tko će zabiti.

- Teško mi je prognozirati rezultat, bitno je samo da prođemo, nek' zabije i čistačica ako treba - rekao je bosanskohercegovački reprezentativac.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 18.02.2019.

    Ma samo dajte viktoriji 3 komada i svi sretni, bilo bi šteta da ne prođete, puno smo kvalitetniji od njih samo ih treba stiskat i nedat obrani do zraka, šutirat iz svih pozicija ako ima prostora i jedna dvije će sigurno uć, samo hrabro i bez straha i milosti, hrabro za sve navijače i za hrvatsku!!

  • 18.02.2019.

    VOLIMMMMMM DINAMOOOOOOOOOOO

  • nijetebriga 18.02.2019.

    Jel i cistacica od prve minute igra, il ulazi sa klupe.?.Dinamo ce poci u napad-otvorit se i tu ce Victoria znati iskoristi .. Na kraju bi moglo biti, prezimili smo ali nema veze iduce godine se borimo za prolazak.Previsoko leti Hajro, samo da se ne zaboravi i pozuti vec u startu kako grubo igra mogli bi ostat na 10 igraca, duga je utakmica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare