To je to što me zanima!

Bilić: Ne povlačim se, to bi bio bijeg! Sad mislim na Latviju

Nakon poraza protiv Grčke, šanse reprezentacije za plasman za Euro vrlo su male, ali izbornik Bilić vjeruje da će već protiv Latvije slaviti i osigurati dodatne kvalifikacije
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija porazom u Grčkoj zagorčala si je život u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, ali izbornik Slaven Bilić vjeruje u plasman, a prije svega vjeruje u pobjedu nad Latvijom.

O glasinama oko njegove smjene i sastanku Izvršnog odbora Bilić nije mnogo govorio, ali istaknuo je kako ne namjerava sada napustiti mjesto izbornika.

- Ako aludirate na moje povlačenje tri dana uoči važne utakmice to bi bilo bježanje, to bi bilo kukavički. Ja ne odlazim, a onda neka Izvršni odbor odluči što je najbolje za hrvatski nogomet i plasman. Ništa drugo nije bitno - naglasio je Bilić.

Bilić i stručni stožer već misle na idući susret protiv Latvije i dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo no 'repovi' se nakon sinoćnjeg susreta s Grčkom još povlače.

- Golove protiv Grčke primili smo nakon velikih individualnih pogrešaka. Nismo igrali ziheraški, inače ne bi istrčali s takvom ekipom i ne bi imali takve zamjene - otkrio je razlog dva olako primljena gola i lošeg rezultata u Grčkoj Bilić.

- Znali smo da će Grci imati svoje prilike i stigle su sve iz prekida. Mi smo bili favoriti, ali pogledajte malo druge reprezentacije u Europi. Svi teško pobjeđuju. I mi teško pobjeđujemo, ali pobjeđujemo inače ne bi bili drugi - objasnio je Bilić nakon neuvjerljive igre i itekako teškog poraza od grčke reprezentacije.

No hrvatska reprezentacija već je u kampu u Rovinju gdje ih čekaju pripreme za odlučujuću utakmicu protiv Latvije. 'Vatreni' moraju popraviti dojam pred navijačima, ali i odnijeti pobjedu.

- Imamo volje, želje i pameti da u utorak istrčimo motivirano protiv Latvije. Ali nadamo se da će nam se i drugi rezultati poklopiti.

Idi na 24sata

Komentari 237

  • krasicaboy 11.10.2011.

    daj odjebite sa nogometom...... najgluplji sport sta postoji.... stvarno treba biti talent za sutnuti loptu

  • vlajna 11.10.2011.

    Javila se danas neka psihologica kako vatrenima triba psiholog...sad su se sitili...pa triba im je oduvik, posebno nakon Turske, svaka normalna reprezentacija ima psihologa, a nama ka ne triba...šta ima veze šta smo Balkanci, i u prirodi nam je luzerski mentalitet, ka i ona kako ćemo, lako ćemo...

  • dominik dominiković 10.10.2011.

    profesionalne oklade i sistemi za klađenje, posjetite: www.prosoccer01.blogspot.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare