Obavijesti

Sport

Komentari 237

Bilić: Ne povlačim se, to bi bio bijeg! Sad mislim na Latviju

Bilić: Ne povlačim se, to bi bio bijeg! Sad mislim na Latviju
6

Nakon poraza protiv Grčke, šanse reprezentacije za plasman za Euro vrlo su male, ali izbornik Bilić vjeruje da će već protiv Latvije slaviti i osigurati dodatne kvalifikacije

VIDEO

Hrvatska reprezentacija porazom u Grčkoj zagorčala si je život u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, ali izbornik Slaven Bilić vjeruje u plasman, a prije svega vjeruje u pobjedu nad Latvijom.

O glasinama oko njegove smjene i sastanku Izvršnog odbora Bilić nije mnogo govorio, ali istaknuo je kako ne namjerava sada napustiti mjesto izbornika.

- Ako aludirate na moje povlačenje tri dana uoči važne utakmice to bi bilo bježanje, to bi bilo kukavički. Ja ne odlazim, a onda neka Izvršni odbor odluči što je najbolje za hrvatski nogomet i plasman. Ništa drugo nije bitno - naglasio je Bilić.

Bilić i stručni stožer već misle na idući susret protiv Latvije i dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo no 'repovi' se nakon sinoćnjeg susreta s Grčkom još povlače.

- Golove protiv Grčke primili smo nakon velikih individualnih pogrešaka. Nismo igrali ziheraški, inače ne bi istrčali s takvom ekipom i ne bi imali takve zamjene - otkrio je razlog dva olako primljena gola i lošeg rezultata u Grčkoj Bilić.

- Znali smo da će Grci imati svoje prilike i stigle su sve iz prekida. Mi smo bili favoriti, ali pogledajte malo druge reprezentacije u Europi. Svi teško pobjeđuju. I mi teško pobjeđujemo, ali pobjeđujemo inače ne bi bili drugi - objasnio je Bilić nakon neuvjerljive igre i itekako teškog poraza od grčke reprezentacije.

No hrvatska reprezentacija već je u kampu u Rovinju gdje ih čekaju pripreme za odlučujuću utakmicu protiv Latvije. 'Vatreni' moraju popraviti dojam pred navijačima, ali i odnijeti pobjedu.

- Imamo volje, želje i pameti da u utorak istrčimo motivirano protiv Latvije. Ali nadamo se da će nam se i drugi rezultati poklopiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 237
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'