To je to što me zanima!

Hajduk u Europi! Teška ozljeda pokvarila sve, Oreščanin ludio

Hajduk je na praznom Poljudu dobio Istru 4-1 nakon preokreta. Utakmicu je obilježila teška ozljeda kapetana Bradarića, koji je odvezen na liječničkom vozilu. Oreščanin je ludio nakon neopreznog starta Ivančića
Vidi originalni članak

U susretu 35. kola Prve HNL Hajduk je na praznom Poljudu svladao Istru 1961 s 4-1 (0-1). Bijeli su slavili preokretom nakon što su na poluvremenu gubili 1-0, a veliko slavlje i pobjedu kojom su osigurali mjesto u kvalifikacijama Europske lige iduće sezone pokvarila je ozljeda kapetana Domagoja Bradarića pred kraj susreta.

Istra je povela već u 6. minuti nakon lijepe akcije Fuentesa i Ivančića. Ivančić je pogodio za rano vodstvo, a upravo je strijelac Istrina gola bio krivac neopreznog starta u 81. minuti nakon kojeg je Bradarić odvezen na liječničkom vozilu s bolnom grimasom na licu.

Siniša Oreščanin podivljao je na nepotreban faul pri rezultatu 3-1 za Hajduk te se verbalno obračunao s trenerom Istre Igorom Cvitanovićem, koji mu je odbio pružiti ruku nakon utakmice.

Hajduk je sve nedostatke iz prvog poluvremena riješio na odmoru te već u 48. minuti stigao do poravnanja preko Mije Caktaša, koji je zabio svoj 18. prvenstveni gol i povećao prednost ispred konkurenata na listi najboljih strijelaca HNL-a.

Gyurcso je u 56. pogodio za 2-0, a onda u 77. asistirao Jairu za 3-1. Nejašmić, koji je preuzeo kapetansku traku nakon izlaska Bradarića, pogodio je za konačnih 4-1.

Treći Hajduk sada ima 62 boda, tri više od četvrtog Osijeka, koji ide na gostovanje Gorici, a ovom pobjedom osigurao je Europsku ligu iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • marija68 19.05.2019.

    Ale,alee,ale,alee,ale,ale,ale,ale.Ja te volim,ja te volim,ja te volim Hajduče!:)

  • mdcro24 19.05.2019.

    Jafan li je ovaj hajduk kad mu je uspjeh cetvrto mjesto. Nikad gore a sritni ko gizice.

  • INK CRO 19.05.2019.

    Tvoj dinamo.Jel ijie mamicev.?E moj jadni zlocesti djecace mslo manje jedi gljiva pa ces se znati ophoditi sa drugima.A to da neznas sta ce dinamo sljedece sezone slobodnoj pitaj sudacku organizaciju i ovu bandu u Hns-u.(oni vec znaju da je dinamo prvak narednih 150 godina.Nemora se ni igrati liga vec je tebi i takvima ko ti dinamo dovoljsn sam sebi u Hrvatskoj.Eventualno jos koji satelit i da se lova od transfera i neplacenih davanja drzavi dijeli medju njima.Al se bosanac msmic smije slatko takvima ko ti(kao sto se i nasi politicari smiju svemu svetom i postenom)Dakle da zakljucimoPlavi jadni zlocesti zeko,popij pivu da donijeshjrabrosti kad te tata tuce kod kuce pa mu vrati istom mjerom.Jsdo jadna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare