To je to što me zanima!

SuperAna izbacila 9. tenisačicu svijeta, Čilić je prošao rutinski

Marin Čilić pobijedio je Amerikanca Stevea Johnsona 6-4, 7-6, 6-4 i osigurao drugi tjedan Wimbledona. Ana Konjuh je nakon više od dva i pol sata pobijedila Dominiku Cibulkovu 7-6, 3-6, 6-4
Vidi originalni članak

Kakav dan za hrvatski tenis. Marin Čilić i Ana Konjuh izborili su drugi tjedan Wimbledona. Čilić je osminu finala izborio protiv Stevea Johnsona, 31. igrača svijeta 6-4, 7-6, 6-4.

Međugorac je prošao u drugi tjedan bez izgubljenog seta.

Dvaput je gubio servis protiv Johnsona, ali bio je sjajan na reternu, pogađao je kad je trebalo i pametno je forsirao Amerikančev backhand. Imao je vremena isprobati i servis volej, ali nije to baš išlo kako treba. Za četvrfinale igra protiv Španjolca Roberta Bautiste-Aguta, 19. igrača svijeta kojeg je u tri meča dobio dvaput.

Ana igra protiv Venus Williams

Ana Konjuh iznenadila je devetu igračicu svijeta, Slovakinju Dominiku Cibulkovu, prošlogodišnju četvrtfinalisticu Wimbledona. Nevjerojatna Dubrovčanka slavila je 7-6, 3-6, 6-4 nakon više od dva i pol sata igre.

Impresivna Hrvatica gubila je 5-1 u prvom setu, vratila se i slavila u tie-breaku. Nije popustila ni nakon što je Cibulkova osvojila drugi set, a ni u trećem setu kad je Slovakinja osvojila tri gema zaredom i približila joj se na 5-4.

Konjuh je osmina finala rezultat karijere u Wimbledonu, a za četvrtfinale igra protiv Venus Williams koja je pobijedila Japanku Osaku 7-6, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • abcdezvu 08.07.2017.

    danas će petra razbiti zarinu iako bi trebala biti oprezna jer je kazahstanka u formi - dobila je i našu vekić u indian wellsu.......donna - ako se skoncentrira i opusti wendy će ići doma...čilić- haaaaa...špricer...prolazi

  • filip88 07.07.2017.

    Valjda ce hrt preonositi anin iduci mec ,moglu su i danas da nisu bezveze ona 4 njihova kanala

  • OrcaPerestrojka 07.07.2017.

    Malecka nije neki zalogaj. Venus ce biti pravi ispit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare