To je to što me zanima!

Kopenhagen - City 1-3: 'Građani' bez Gvardiola i Kovačića lako do pobjede. Foden opet briljirao

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić propustili su utakmicu zbog ozljeda, a City je bez većih problema poveo u osmini finala Lige prvaka i Kopenhagena slavljem od 3-1. Istaknuo se Foden golom i asistencijom
Vidi originalni članak

Manchester City slavio je 3-1 protiv Kopenhagena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigranoj u utorak navečer u Danskoj. 'Građani' su bili na gostovanju bez hrvatskih reprezentativaca Joška Gvardiola (22) i Matea Kovačića (29).

Aktualni europski prvak dominirao je od samog početka i poveo u 10. minuti. Phil Foden lijepo je uposlio Kevina de Bruynea, koji je utrčao u prostor i mirnim, preciznim udarcem pospremio u mrežu. 

Kopenhagen izjednačio

Domaćin je uzvratio u 34. minuti preko Magnusa Mattsena. Naime, Ederson je napravio veliku pogrešku, nije bio pod pritiskom, ali pogriješio je pri dodavanju lopte i predao posjed protivniku. Mattsen je bio prvi na odbijenoj lopti i lijepim udarcem zatresao mrežu.

Guardiolin je sastav ipak na predah otišla s prednošću. Za to je bio zaslužan Bernardo Silva, koji je u sudačkoj nadoknadi rutinski pospremio loptu u mrežu nakon gužve pred golom Danaca.

Idući, a i zadnji gol pao je na samom kraju utakmice. City je dominirao, ali i ukrotio igru. Domaćin je pao u nastavku i nije mogao pratiti intenzitet 'građana'. 

Foden postavio konačni rezultat

Foden je postavio konačnih 3-1 u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Kevina de Bruynea, koji mu je tako uzvratio za asistenciju za 1-0.

U drugoj utakmici Lige prvaka u utorak, Real je s 1-0 pobijedio RB Leipzig.

U srijedu (21 sat) se igraju dvije utakmice, PSG - Real Sociedad i Lazio - Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • roko1980 14.02.2024.

    Polako ali sigurno u MC vide da su uzalud iskrcali lovu. Kovačić nije ni za Ćora, a Gvardiol je spor, lako ga driblaju, na svakoj utakmici izgleda kao kad majmun izgubi bananu , vrti se u krugu ,

  • Theresa01038 14.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • velečasnik 13.02.2024.

    Da igraju gubili bi.zna pep sta radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare