To je to što me zanima!

Hajduk pao kod Rudeša, naslov je Dinamu sada sve bliži i bliži!

POBJEDA 2-1 U borbenoj utakmici u Kranjčevićevoj Rudeš je bio bolji od Hajduka. Ovom pobjedom zagrebačka momčad stigla je blizu ostanka u 1. HNL te uz to, pogurala Dinamo dodatno prema naslovu prvaka
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 33. kola Prve HNL Rudeš je kao domaćin svladao Hajduk sa 2-1 (1-0). To znači da je naslov prvaka Dinamu nadomak ruke jer sada zaostaju za Dinamom osam bodova tri kola prije kraja.

Rijeka je ostala druga na minus sedam nakon kiksa u petak kod Lokomotive. Da je Dinamo dobio Slavena u Koprivnici (2-2) već ovaj vikend postao bi prvak jer im je bila potrebna pobjeda uz poraz Rijeke i to da Hajduk ne pobijedi. Kranjčevićeva im je na kraju donijela kiksove rivala, no zakazali su oni sami...

U utorak Dinamo igra kao gost kod Lokomotive i ukoliko pobjede, postaju prvaci bez obzira na ishod Rijeke protiv Intera, odnosno Hajduka kod Istre u Puli u srijedu.

Rudeš je poveo u 14. minuti iz protunapada kojega je golom okrunio Anderson, Hajduk je nakon brojnih propuštenih prilika uspio poravnati u 78. minuti kada je Hamza bio najviši u skoku pred domaćim golom i glavom poslao loptu u mrežu.

SALTO SHOW Rudešov 'gumeni čovjek' zabio Hajduku pa napravio - spektakl

No, samo pet minuta potom Galilea se najbolje snašao u velikoj gužvi pred vratima Hajduka nakon kornera za Rudeš i osigurao pobjedu svojoj momčadi. 

Ovo je bila druga pobjeda Rudeša protiv Hajduka, u prosincu prošle godine Rudešani su slavili na Poljudu sa 3-2. Bila je ovo borbena utakmica u kojoj smo vidjeli deset žutih kartona od čega je šest pripalo domaćima.

Pred dvije tisuće gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj ulici sudio je Vidulin iz Kanfanara.

Osmoplasirani Rudeš sada ima 33 boda, čak sedam više od devete Istre 1961, a osam više od posljednje Cibalije. Hajduk je propustio priliku vratiti se na drugo mjesto, ostao je treći sa 62 boda, jednim manje od druge Rijeke, a osam manje od vodećeg Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 231

  • franjo12_1 07.05.2018.

    Zbog njih sam pao sve im njihovo bilo sugavo!!

  • darac96 07.05.2018.

    i onda bi hajduk prvak bio jaoooo

  • vabec 06.05.2018.

    I kao što stoji zapisano "miriše na fritulu".Čeka se najpametniji među istima Jeličić da prokomentira hahaha.Veseli i drugi bili 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare