To je to što me zanima!

Dinamo predstavio Pumin dres za novi pohod na Ligu prvaka

Predstavljanje nove opreme: "Modrima" je istekao ugovor s Diadorom, kako ga nisu produljili potpisali su ugovor s Pumom. Novi dresovi su replika iz šampionske 1982.
Vidi originalni članak

Dinamo je na današnjoj konferenciji za novinare u Hypo centru u 11 sati predstavio nove dresove u kojima će igrači Krunoslava Jurčića krenuti u novu borbu za Ligu prvaka. Dinamu je istekao ugovor s Diadorom, nisu ga produljili pa je došlo vrijeme za novog proizvođača sportske opreme, Pumu. "Modri" su s poznatim proizvođačem sportske opreme potpisali četverogodišnji ugovor.

Na predstavljanju je legenda Dinama Marko Mlinarić poželio Kruni Jurčiću i igračima sreću u europskim utakmicama. Došao je red i na predstavljanje izgleda dresa koji se čuvao u strogoj tajnosti. Original je plavi i zaista izgleda sjajno. Druge dvije kombinacije su za gostujuće utakmice u HNL-u (zlatna kombinacija) i za europske utakmice (tamnoplavi)

Dinamo je na službenoj stranici objavio cijenu nove garniture dresa. Gornji dio dresa stoji 379 kuna, gaćice 229 kuna i štucne 99 kuna, a navijači ekskluzivno samo u klupskom web shopu mogu kupiti novi, originalni Dinamov Puma dres.

Eksperimentiranje s rezervnom garniturom

Iako su dresovi replike iz '82. godine, Puma se nije točno držala boja, jer rezervni iz te šampionske godine bio je bijeli. Iz Dinama su odlučili ostati u zlatnoj kombinaciji koja je solidno "sjela" navijačima. U sezoni 2005/2006 Dinamo je imao rezervni bijeli dres marke Umbro. Nakon dvije godine zaigrali su u Diadorinim narančastim dresovima što baš i nije oduševilo navijače. Zlatna je boja naslijedila narančastu, a "modri" su u tim dresovima slavili protiv Anderlechta i Club Bruggea u Europskoj ligi. 

Dinamo časti čitatelje 24sata: Gledajte Neftči u novom dresu 'modrih'!

Ostavite poruku podrške Dinamu uoči Neftčija kao komentar pod istaknuti članak na internetskoj stranici 24sata, pošaljite na e-mail: reporter@24sata.hr, na SMS 62024 (cijena 1,22 kn s PDV-om) ili ostavite na besplatni telefon 0800 24 24 24 do nedjelje u 12 sati. Najoriginalniju poruku Dinamo će nagraditi novim, Puma dresom i s dvije ulaznice za zapad protiv Neftčija.

UKOLIKO ŽELITE POSLATI SVOJ KOMENTAR I PORUKU PODRŠKE KLIKNITE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 119

  • mandzukic100 11.07.2011.

    pohod na ligu prvaka! pa nece nikad docekat proljece u europi.svake godine isti snovi,a kad se probude neugodno trijeznjenje i glupi izgovori.ili sudac ili nedostatak sportske srece,ma picke od igraca i lazovi u upravi koji nemaju snage reci da ne moze bolje od natjecanja po skupinama u ligi uefa.a dresovi nisu ni za kurac!

  • njonjo 10.07.2011.

    Zato je lukavi Mamic djelio dresove . Kao fol dajte navijacima , ja volim navijace i Dinamo. Ove godine nemoze ih upotrijebiti pa ih je podjelio jer moze s njima jedino brisati pod , a vi sljepci samo vicite kako je on pametan.Pametan je kad Vas namagarci.

  • ValentinMilovčević 09.07.2011.

    dresovi su živo sranje hajdukov je milijun puta bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare