To je to što me zanima!

Malo je falilo: Osijek pobijedio Austriju, ali od Europe ništa...

PEH Imao je Gabrijel Boban šansu za 2-0 u 79. minuti ali nije zabio. To je moglo zapaliti potpuni preokret i odvesti Osijek u Europu. Uz ukupnih 2-2 dalje će Austria zbog dva zabijena gola u gostima
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 77

  • LOLNeki 24.08.2017.

    Šteta, bila bi ovo lijepa bajka da su upjeli proći, toliko zapostavljani, da je to nevjerojatno. Sportske novosti stavile nekakav mini članak o njihovoj pobjedi, iste veličine kao članak o tamo nekakvim golim odbojkašicama na plaži a Osijek je bio najbliže prolazu od svih. Zato je Nižić sa svojim plakanjem na naslovnici, MARŠ u 3 p.m.

  • lorna1989 24.08.2017.

    Valjda je sad svima jasno koji je klub najbolji hrvatski klub. Osijek ubija igrom! Jedini imaju glavu i rep. Dinamo necu ni komentirat, sramota. Hajduk ok, ali previse su "dispetni", ono otimanje tko ce izvodit penal, bilo mi je neugodno. Steta za Osijek, najvise su zasluzili prolaz.

  • NIAGARA HAJDUK 24.08.2017.

    Bila sam sigurna da Osijek ovo prolazi. Žao mi je što niste iskoristili veliku šansu. Joj da je ovako nešto moj Hajduk izvuka, ali dobro idemo dalje u našu mocvaru. Bar se nismo osramotili za razliku od nekih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare