To je to što me zanima!

Osijek slomio Istru: Henty dao gol i sada je prvi strijelac lige!

Nogometaši Osijeka pobijedili su Istru s 3-0. Bila je to uvjerljiva izvedba Osijeka, koji je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto ljestvice HNL-a. Također, Henty je opet zabio i sada je prvi strijelac lige s tri gola
Vidi originalni članak

Nikad do sada Osječani na početku sezone nisu ostvarili tri pobjede u prva tri kola! No, današnjom pobjedom 3-0 protiv Istre, momčad Zorana Zekića srušila je negativan rekord, a uz sve trenutno je i naefikasnija momčad lige s deset zabijenih golova.

Najbolje pojačanje HNL-a za sada Ezekiel Henty ponovno je zatresao mrežu pa s tri gola skočio na prvo mjesto najboljih strijelaca lige

Dok je bilo sparno i vruće, u Gradskom vrtu u prvom dijelu nije bilo puno nogometa. Ali brzo se u nastavku otvorilo pa je Osijek stigao do uvjerljive pobjede. Istra nešto i jest igrala u prvom poluvremenu, ali u drugom je bila nevidljiva i u potpunosti nadigrana.

Atraktivni Henty otvorio je goste u 49. minuti, nakon dodavanja Kamenara izbio je sam pred golmana i lijepo ga prebacio. Treći mu je to gol ove sezone.

U 71. minuti Henty je imao još jednu šansu, a u 72. Cardozo je srušio Mudražiju i Osijek je dobio penal. Haris Hajradinović bio je precizan za 2-0.

Potom je u igru ušao Gabrijel Boban, prvi put ove sezone, oporavio se od ozljede i dobio veliki pljesak navijača. A u 80. minuti Osijek je zabio i treći. Hajradinović je naciljao iz kornera, a Lončar pogodio glavom.

Osijek je završio s osam udaraca na gol, od čega čak sedam u okvir, dok je Istra imala šest, ali samo jedan u okvir.

Osijek u petak gostuje kod Dinama u Maksimiru gdje dolazi kao vodeća momčad lige.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Getriba_DZG 12.08.2018.

    Strašan je Henty

  • Stipe H. 12.08.2018.

    Oh, mala Srbija protiv Osijeka, mislim da Srbija ovo lagano dere.

  • Fukara_1 12.08.2018.

    Nisam navijac Osijeka al mislim da se mogu boriti za titulu! Imaju odlicnu ekipu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare