To je to što me zanima!

Mamić: Neću biti na telefonskoj vezi s pomoćnicima, Ademija sam zamolio da 'nabrije' dečke

Gotovo sam siguran da neću biti na telefonskoj liniji, neće biti potrebe, eventualno ako nešto vidim poslat ću poruku, poručio je Zoran Mamić, a stožeru su priključeni Željko Kopić i Tomislav Butina
Vidi originalni članak

Dinamo u četvrtak od 21 sat na Maksimiru igra utakmicu 3. kola Europske lige protiv austrijskog Wolfsbergera. 'Modri' su u srijedu imali neugodno jutro.

Objavili su iz hrvatskog prvaka da su još četiri nogometaša pozitivna na korona virus, a još ranije pozitivan je na testu bio i trener Zoran Mamić. Osim četiri nogometaša, pozitivni na koronu su još neki članovi stručnog stožera, ali imena ne možemo objaviti zbog zaštite podataka (GDPR). 

Pogledajte video: Presica s Maksimira

Momčad će u važnom europskom okršaju voditi Alen Peternac (48), a asistirat će mu Tomislav Butina i Željko Kopić, koji su za ovu priliku priključeni stožeru.

Pred novinare su stali Mislav Oršić i Joško Gvardiol.

- Poštovani predstavnici medija, situacija nije optimalna, ali moramo se prilagoditi na vrijeme u kojem živimo. Vjerujem da ćemo napraviti kvalitetan rezultat. Vodili smo računa, pripremili smo B listu zbog korone, puno komuniciramo, imamo plan treninga. Gotovo sam siguran da neću biti na telefonskoj liniji, neće biti potrebe, eventualno ako nešto vidim poslat ću poruku. Arijana Ademija zaposlio sam za mobilizaciju svlačionice - prenio je poruku trenera Zorana Mamića klupski glasnogovornik Alen Lesički.

- Situacija s koronom nas je psihički poremetila, ali bit ćemo koncentrirani - kazao je za početak Oršić pa se ubacio Joško Gvardiol:

- Respektiramo svakog protivnika, ali vjerujemo u svoje mogućnosti. Mislim da više nećemo razmišljati o problemima s koronom, testovi su prošli i okrećemo se utakmici.

- Wolfsberger ima dobre rezultate u Europi, ali mi moramo gledati sebe - dodao je Oršić, a Gvardiol je kazao da mu je drago što će se vidjeti s Darijom Vizingerom, napadačem Wolfsbergera, koji mu je suigrač u U-21 reprezentaciji.

Austrijskih novinara nije bilo na presici. Presicu će oko 19 sati na Maksimiru odraditi u predstavnici austrijske momčadi.

UŽIVO S POSLJEDNJEG TRENINGA:

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Rvat12 04.11.2020.

    Kakav Ademi kakvo brijanje ...MamicuPrvo ideš u REMETINAC na tuširanje pa tek nakon 3 godine imaš pravo na brijanje ...fukaro

  • fernandes11 04.11.2020.

    sutra to Dinamo gazi, 3:0

  • 04.11.2020.

    Ti si Mamiću taraba,Bjelica je za tebe legija stranaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare