To je to što me zanima!

VIDEO Real - Barcelona 3-2: El Clasico za pamćenje, 'kraljevi' polako slave novi naslov prvaka

Barcelona je dva puta vodila, Real se dva puta vraćao. A onda je na scenu stupio najbolji strijelac 'kraljeva' ove sezone. Bellingham je zabio u 91. i Real pogurao do naslova. Luka Modrić bio je kapetan Reala
Vidi originalni članak

Real Madrid je pobijedio Barcelonu 3-2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako praktički osigurao naslov prvaka Španjolske.

Bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodila, Real u 91. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić je kao kapetan odigrao cijelu utakmicu za Real.

Statistika Real - Barcelona

Utakmica je počela šokantno za Real, jer je već u šestoj minuti pogodio Danac Andreas Christensen, ali je "kraljevski" klub uspio poravnati u 18. minuti kada je Lucasa Vazqueza u kaznenom prostoru Barcelone srušio mladi Pau Curbasi, a Vinicius je pogodio s bijele točke. 

Jude Bellingham junak Reala

Prvo poluvrijeme obilježila je i teška ozljeda Frankieja de Jonga, a Katalonci su u 69. minuti preko Fermina Lopeza došli do novoga vodstva. Samo četiri minute kasnije Lucas Vazquez je poravnao, da bi u 91. minuti posve nečuvan ostao Jude Bellingham, koji je donio pobjedu Realu.

Zabio je svoj 21. u sezoni, ujedno 17. u La Ligi. I pogurao Real do naslova prvaka kojeg će uskoro i matematički moći osigurati.

>> VIDEO: REAL - BARCELONA 3-2

Idi na 24sata

Komentari 203

  • Crni_petar 22.04.2024.

    tko izgubi ima pravo da se ljuti

  • Florijan1974 22.04.2024.

    Ova utakmica će se pamtiti po lopovluku suđenja, Barcelona je teško oštećena, video je potvrda lopovluka, džabe var, udrženi zločinački lopovski akt, fašističke Espanje.

  • strmi007 22.04.2024.

    Hala Madrid 😎💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare