Obavijesti

Sport

Komentari 201

VIDEO Real - Barcelona 3-2: El Clasico za pamćenje, 'kraljevi' polako slave novi naslov prvaka

VIDEO Real - Barcelona 3-2: El Clasico za pamćenje, 'kraljevi' polako slave novi naslov prvaka

Barcelona je dva puta vodila, Real se dva puta vraćao. A onda je na scenu stupio najbolji strijelac 'kraljeva' ove sezone. Bellingham je zabio u 91. i Real pogurao do naslova. Luka Modrić bio je kapetan Reala

Real Madrid je pobijedio Barcelonu 3-2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako praktički osigurao naslov prvaka Španjolske.

Bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodila, Real u 91. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić je kao kapetan odigrao cijelu utakmicu za Real.

Statistika Real - Barcelona

Utakmica je počela šokantno za Real, jer je već u šestoj minuti pogodio Danac Andreas Christensen, ali je "kraljevski" klub uspio poravnati u 18. minuti kada je Lucasa Vazqueza u kaznenom prostoru Barcelone srušio mladi Pau Curbasi, a Vinicius je pogodio s bijele točke. 

Jude Bellingham junak Reala

Prvo poluvrijeme obilježila je i teška ozljeda Frankieja de Jonga, a Katalonci su u 69. minuti preko Fermina Lopeza došli do novoga vodstva. Samo četiri minute kasnije Lucas Vazquez je poravnao, da bi u 91. minuti posve nečuvan ostao Jude Bellingham, koji je donio pobjedu Realu.

Zabio je svoj 21. u sezoni, ujedno 17. u La Ligi. I pogurao Real do naslova prvaka kojeg će uskoro i matematički moći osigurati.

>> VIDEO: REAL - BARCELONA 3-2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
32. kolo La Lige, El Clasico 21:00 , Santiago Bernabeu, Madrid
Real Madrid
Vinicius 18'(p), Vazquez 73', Bellingham 91'
3 : 2
Barcelona
Christensen 6', Fermin 69'
Sortiranje događaja

KRAJ!

Prema svemu viđenome ove sezone, Real je slavljem protiv Barcelone u El Clasicu samo potvrdio naslov prvaka iako ga matematički još nije osigurao. 'Kraljevi' su do pobjede stigli u 91. minuti, ponovno se iskazao najbolji strijelac 'kraljeva' Jude Bellingham.

Luka Modrić je s kapetanskom trakom oko ruke započeo derbi u prvih 11 te je odigrao cijeli susret.

91'

GOOOOOOOOOOOL! Kraj priče na Santiago Bernabeuu, ali i u utrci za naslov prvaka! Jude Bellingham krasno je zabio pod prečku, svoj 21. u sezoni i 17. u La Ligi.

To ujedno znači da je Real Barceloni pobjegao na 11 bodova prednosti, gotovo nedostižnih. Madriđani polako slave novi naslov prvaka...

Igrat će se najmanje četiri minute sučeva dodatka.

83'

Evo žutog i za Luku Modrića. Srušio je Joaa Felixa.

82'

Vinicius je završio nastup, zamijenio ga je Joselu.

Komentari 201