To je to što me zanima!

Real se poigrao s APOEL-om: CR zabio 2, Ramos dao škarice

Nogometaši Real Madrida pobijedili su APOEL na Santiago Bernabeu i pobjedom otvorili ovogodišnju Ligu prvaka. Cristiano se vratio nakon suspenzije i zabio dva dok je 3-0 postavio Ramos sjajnim škaricama
Vidi originalni članak

Bila je to u potpunosti jednostrana utakmica koja je vrlo lako mogla završiti i s većom razlikom za Real. Madridska momčad dominirala je cijeli susret i zasluženo slavila, ali pobjedu je pomalo zasjenila ozljeda našeg Matea Kovačića, koji je dobio priliku od prve minute u paru s Lukom Modrićem, koji se vratio nakon poštede zbog reprezentativne stanke.

Kovačić je igru napustio u 21. minuti nakon što nije mogao nastaviti susret. Nešto ranije dodao je loptu desnom nogom do Marcela i momentalno se uhvatio za preponu. Već tada se vidjelo da neće moći nastaviti susret, a sada čekamo prognozu liječnika.

Umjesto njega ušao je Toni Kroos, a i da nitko nije ušao, da je Real igrao s desetoricom, opet bi slavio. Bila je to moćna predstava aktualnog europskog prvaka, koji je doslovno u drugoj brzini pobijedio momčad s Cipra.

Cristiano Ronaldo vratio se u početnu postavu nakon što je morao odraditi suspenziju od pet utakmica i odmah zabio dva - prvi u 13., drugi u 51.minuti. Sergio Ramos postavio je konačnih 3-0 sjajnim škaricama.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • pijevac 14.09.2017.

    gol je gol, ali škarice su traljave...niti slične Mandžinim ili nekada Cerinovim s ispruženim nogama...

  • Joker123 13.09.2017.

    CR7 najveci u povijesti, covik je bestija nemos ga zaustavit

  • Matija1611 13.09.2017.

    Evo protivnika po mjeri Ronalda da on može malo nabiti statistiku... ovakvi su mu omiljeni uz malmo pa carske otoke Itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare