To je to što me zanima!

Derbi na Rujevici odgođen zbog zaleđenog terena i jake bure...

Iako su početne postave bile poznate za derbi utakmicu Rijeke i Dinama na Rujevici koja se trebala igrati od 17 sati, sudac Damir Batinić odlučio je odgoditi meč pola sata prije početka iako su kapetani bili za igru...
Vidi originalni članak

Sudac Damir Batinić izveo je kapetane obje momčadi na teren Rujevice i potom odgodio derbi.. Razlog su nepovoljni vremenski uvjeti i djelomice zaleđen travnjak stadiona na Rujevici. Utakmica se trebala igrati od 17 sati, a uskoro bi se trebalo odlučiti o novom terminu.

Nagađa se da bi to trebao biti 6. ožujak.

Odluku je Batinić donio pola sata prije početka utakmice iako su kapetani Bradarić i Ademi bili za odigravanje, piše novilist.hr

Prije odgode, oba trenera su objavila početne sastave. Kod gostujuće momčadi koja je trebala istrčati nije bilo iznenađenja, dok su se u dresu Rijeke našla dva - lijeva beka; Zuta i Leovac. Jedan od njih je trebao zaigrati na desnoj strani. 

Podsjećamo, ranije je odgođena utakmica Cibalije i Rudeša u Vinkovcima zbog također loših vremenskih uvjeta.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Dennyy 26.02.2018.

    Ček, jel se nisu Rečani dičili time kako Rujevica ima uvijek odlične uvjete za igrati tekme i kako njima treba dati domaćinstva repke jer kod njih se ne može dogoditi da teren nije pogodan za igru?

  • pinjokin_1 25.02.2018.

    da su nam stadioni kako treba igralo bi se kao i drugdje, sve ruglo do rugla, osim Poljuda.

  • Loš_sin 25.02.2018.

    "Derbi" ahahahhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare