To je to što me zanima!

Sjajne vijesti stižu iz Kijeva: Mandžo spreman za Ukrajinu!

Izbornik nije htio otkriti hoće li Mario Mandžukić biti spreman, no vijesti su dobre i Mario trenira, a doznajemo da bi sutra trebao predvoditi napad u Kijevu protiv Ukrajine
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 20.45 sati igra najvažniju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Novopečeni izbornik Zlatko Dalić održao je press konferenciju pred susret s Ukrajincima, a nakon toga odradio i prvi trening s reprezentacijom.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni odradili trening pred susret s Ukrajincima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je ovo prvi trening Zlatka Dalića kao novog hrvatskog izbornika. Izbornik nije htio otkriti hoće li Mario Mandžukić biti spreman, no vijesti su dobre i Mario trenira, a doznajemo da bi sutra trebao predvoditi napad u Kijevu. Tu je i Dejan Lovren koji se reprezentaciji priključio jučer i trebao bi biti spreman.

Dalić je najavio da bi sastav trebao isti, ali da sprema taktičke rošade nakon što je pogledao snimke ukrajinske reprezentacije. Zna otkud prijeti najveća opasnost Ukrajinaca.

Igrači su nasmijani kao da je šok terapija promjene izbornika pozitivno djelovala na njih. Iz slvačionice su izašli nasmijani i vedri. Izbornik je išao od igrača do igrača i sa svima komunicirao. Naši reprezentativci su na treningu imali lagano rastrčavanje, a ono najbitnije je da će Mario Mandžukić biti spreman.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • 09.10.2017.

    ni to nam neće pomoći

  • santol1 09.10.2017.

    To je zaista sjajna vijest. Za Ukrajinu.

  • budi ponosan 09.10.2017.

    sad je ovak i onak na sve ili ništa, treba se otvorit do kraja i razguzit ukrajince, nek igraju 3-5-2 iza Mitrović,Vida,Lovren - Perišić,Modrić,Badelj,Pašalić,Rog - Kramarić,Santini, ako ispadnu mogu reć da su barem odigrali fajtersku tekmu a ne se povlačit i sa bekovima pokušavat ubacit do svetog nigdarjeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare