To je to što me zanima!

Zaiskrilo na vaganju uoči FNC-a: Skoro je došlo do makljaže!

Peta priredba FNC-a održat će se u Sportskoj dvorani Zabok, a pred gledateljima će se htjeti dokazati mnogi mladi regionalni borci poput Marka Bojkovića. U glavnoj borbi nastupit će Daniel Bažant i bivši UFC-ovac Rony Jason
Vidi originalni članak

Where is the belt, I want to see my belt, odmah je na ulazu u prostoriju za službeno vaganje govorio bivši UFC borac Rony 'Jason' Mariano (38, 15-9) koji će se sutra u Zaboku na 'FNC 5' priredbi boriti za pojas perolake kategorije Fight Nation Championshipa.

POGLEDAJTE VIDEO: VAGANJE

 

Brazilac je stigao motiviran u 'biser Hrvatskog Zagorja', a stigao je i Daniel Bažant (30, 5-3) koji je, kao i uvijek, bio točan na vagi. Oni iskusniji već su mnogo puta prošli 'muku' skidanja kilograma, dok su oni mlađi poput Matije Bosančića (21) i Đorđea Bukvića (23) odbrojavali minute ispred hotela 'Dvorac Gjalski' kako bi stali na vagu i mogli popiti napitke i krenuti s vraćanjem kilograma prije borbe.

A kad su to dočekali, borci uglavnom nisu imali problema te su zadovoljili težinsku granicu kategorija odmah po otvaranju službenog vaganja, a samo je Denis Jurakić najavio kako će doći '5 do 12' jer mu je ovo bilo treće skidanje kilograma u mjesec dana pa je imalo nešto 'za skinuti'. Sve je pratilo budno oko predstavnika sudaca iz Hrvatske MMA Unije Aleksandra Zorića.

A na kraju se ispostavilo da je skinuo i previše, pa se na vagi pojavio s 700 grama manje od granice perolake kategorije što je 66.5 kg s tolerancijom. Nažalost, zbog problema s protivnicima su u zadnji čas otpale borbe Dubrovčanima Karlu Caputu i Luki Milidragoviću koji će za povratak u kavez Fight Nation Championshipa morati još malo pričekati.

Na ceremonijalnom vaganju zamalo je došlo do makljaže. Frcale su iskre na sučeljavanju Marka Bojkovića i Luke Giorgadzea. Unosili su se jedan drugome u facu, pokazivali srednji prst pa si sasuli sve i svašta u facu. Skoro je došlo do tučnjave, ali Dražen Forgač uspio ih je smiriti. Obzirom na ono što smo vidjeli, sutra nas čeka spektakl.

Vatreno je bilo i na sučeljavanju između Patrika Čelića i Michaela Realija. Hrvatski borac gurnuo je Talijana, ovaj mu je uzvratio, a Čelić ga je potom udario nogom u trbuh. Zamalo je sve eskaliralo, krenuli su jedan na drugoga, ali prisutni su ih uspjeli obuzdati. Sve ovo je samo još dodatan razlog da sutra budete na našem portalu i uživate u spektaklu.

Tako će prvi dio priredbe koji od 19 sati možete gledati putem YouTube kanala 24sata imati četiri borbe, dok će glavni dio priredbe koji u Sportskoj dvorani Zabok počinje u 21 sat biti dostupan putem '24sataPLUS+' sadržaja ili PPV-a na 'FNC.tv' platformi.

Borbe s prvog dijela su Lupino (Ita) - Đurić (Hrv) do 61 kg, Stroppa (Ita) - Bosančić (Srb) do 84 kg, Smajli (Hrv) - Bukvić (Srb) do 77 kg, D'Anna (Ita) - Jurakić (Srb) do 66 kg. Borbe s glavne priredbe su Reali (Ita) - Čelić (Hrv) do 77 kg, Halonen (Fin) - Vitasović (Hrv) do 120 kg, Giorgadze (Grz) - Bojković (Srb) do 70 kg, Janković (Srb) - Trušček (Hrv) do 75 kg, i glavna borba večeri Jason (Bra) - Bažant (Cro) do 66 kg za pojas perolake kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare