Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zaiskrilo na vaganju uoči FNC-a: Skoro je došlo do makljaže!

Zaiskrilo na vaganju uoči FNC-a: Skoro je došlo do makljaže!

Peta priredba FNC-a održat će se u Sportskoj dvorani Zabok, a pred gledateljima će se htjeti dokazati mnogi mladi regionalni borci poput Marka Bojkovića. U glavnoj borbi nastupit će Daniel Bažant i bivši UFC-ovac Rony Jason

VIDEO

Where is the belt, I want to see my belt, odmah je na ulazu u prostoriju za službeno vaganje govorio bivši UFC borac Rony 'Jason' Mariano (38, 15-9) koji će se sutra u Zaboku na 'FNC 5' priredbi boriti za pojas perolake kategorije Fight Nation Championshipa.

POGLEDAJTE VIDEO: VAGANJE

 

Brazilac je stigao motiviran u 'biser Hrvatskog Zagorja', a stigao je i Daniel Bažant (30, 5-3) koji je, kao i uvijek, bio točan na vagi. Oni iskusniji već su mnogo puta prošli 'muku' skidanja kilograma, dok su oni mlađi poput Matije Bosančića (21) i Đorđea Bukvića (23) odbrojavali minute ispred hotela 'Dvorac Gjalski' kako bi stali na vagu i mogli popiti napitke i krenuti s vraćanjem kilograma prije borbe.

A kad su to dočekali, borci uglavnom nisu imali problema te su zadovoljili težinsku granicu kategorija odmah po otvaranju službenog vaganja, a samo je Denis Jurakić najavio kako će doći '5 do 12' jer mu je ovo bilo treće skidanje kilograma u mjesec dana pa je imalo nešto 'za skinuti'. Sve je pratilo budno oko predstavnika sudaca iz Hrvatske MMA Unije Aleksandra Zorića.

A na kraju se ispostavilo da je skinuo i previše, pa se na vagi pojavio s 700 grama manje od granice perolake kategorije što je 66.5 kg s tolerancijom. Nažalost, zbog problema s protivnicima su u zadnji čas otpale borbe Dubrovčanima Karlu Caputu i Luki Milidragoviću koji će za povratak u kavez Fight Nation Championshipa morati još malo pričekati.

Na ceremonijalnom vaganju zamalo je došlo do makljaže. Frcale su iskre na sučeljavanju Marka Bojkovića i Luke Giorgadzea. Unosili su se jedan drugome u facu, pokazivali srednji prst pa si sasuli sve i svašta u facu. Skoro je došlo do tučnjave, ali Dražen Forgač uspio ih je smiriti. Obzirom na ono što smo vidjeli, sutra nas čeka spektakl.

Vatreno je bilo i na sučeljavanju između Patrika Čelića i Michaela Realija. Hrvatski borac gurnuo je Talijana, ovaj mu je uzvratio, a Čelić ga je potom udario nogom u trbuh. Zamalo je sve eskaliralo, krenuli su jedan na drugoga, ali prisutni su ih uspjeli obuzdati. Sve ovo je samo još dodatan razlog da sutra budete na našem portalu i uživate u spektaklu.

Tako će prvi dio priredbe koji od 19 sati možete gledati putem YouTube kanala 24sata imati četiri borbe, dok će glavni dio priredbe koji u Sportskoj dvorani Zabok počinje u 21 sat biti dostupan putem '24sataPLUS+' sadržaja ili PPV-a na 'FNC.tv' platformi.

Borbe s prvog dijela su Lupino (Ita) - Đurić (Hrv) do 61 kg, Stroppa (Ita) - Bosančić (Srb) do 84 kg, Smajli (Hrv) - Bukvić (Srb) do 77 kg, D'Anna (Ita) - Jurakić (Srb) do 66 kg. Borbe s glavne priredbe su Reali (Ita) - Čelić (Hrv) do 77 kg, Halonen (Fin) - Vitasović (Hrv) do 120 kg, Giorgadze (Grz) - Bojković (Srb) do 70 kg, Janković (Srb) - Trušček (Hrv) do 75 kg, i glavna borba večeri Jason (Bra) - Bažant (Cro) do 66 kg za pojas perolake kategorije.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...