To je to što me zanima!

Ovo je loše, gospodine Carrillo! Hajduk pobjedu nije ni zaslužio

REMI U KOPRIVNICI Utakmica Slavena i Hajduka u Koprivnici završila je bez golova. Novi trener Belupa Tomislav Ivković upisao je bod u debiju, a Hajdukov strateg Joan Carrillo povećao si je opseg briga...
Vidi originalni članak

U utakmici 14. kola Prve HNL Slaven Belupo i Hajduk igrali su u Koprivnici bez golova 0-0. Nogometaši Slaven Belupa s novim trenerom Tomislavom Ivkovićem, koji je na klupi Koprivničana zamijenio Željka Kopića, uspjeli su na svom terenu osvojiti bod protiv favoriziranog Hajduka i sa 14 bodova iz isto toliko susreta, učvrstili su svoju poziciju na sedmom mjestu prvoligaške ljestvice.

 

Bio je loš Carrillov Hajduk koji nije pobijedio momčad koja zadnje slavlje pamti od 5. kolovoza... S druge strane, na klupi Belupa je debitirao Tomislav Ivković.

Unatoč  terenskoj premoći i posjedu lopte od 61 posto nogometaši Hajduka nisu uspjeli stvoriti puno izglednih prigoda za postizanje pogotka.

Napadači Hajduka uputili su 15 udaraca prema golu domaćina, od kojih tri u okvir ali nisu uspjeli zabiti gol koji bi im donio tri boda i diobu drugog mjesta sa Osijekom.  Slaven se organizirano branio tijekom cijele utakmice, a Hajduk u prvih 45 minuta nije uspio stvoriti niti jednu izglednu prigodu jer su njegovi napadači u šest navrata pucali na gol Markovića ali niti jednom nisu uspjeli pogoditi okvir gola.

U drugom poluvremenu Hajduk se ponovno nametnuo a izglednu prigodu za postizanje pogotka u 58. minuti propustio je Pešić koji s 12 metara puca preko gola, a u 62. minuti ni Almeida iz blizine ne uspijeva  ubaciti loptu u mrežu domaćih. U 67. minuti Erceg oštro puca po travi ali Marković brani njegov udarac.

 S osvojenim bodom Hajduk ostaje na četvrtom mjestu  s 25 bodova koliko ima i trećeplasirana Rijeka.

 Susret je odigran na Gradskom stadionu u Koprivnici, a sudio je pred 1.500 gledatelja Ivan Bebek iz Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • tomicalomica 29.10.2017.

    Mislim da je vrijeme da novi trener preuzme hajduk ..sad je posljednji čas da se spasi prvenstvo za posrnule tiće ,, volio bi da dođe neki strateg iz Nigerije ili Ganac ,, uklopio bi se

  • Baine 29.10.2017.

    Mamic je kriv!!

  • File111 29.10.2017.

    I opet Belupo prosipa bodove protiv malih klubova!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare