To je to što me zanima!

Atomski nogomet svemirskog trojca! PSG našamarao Bayern

NEZAUSTAVLJIVI Neymar, Cavani i Mbappé poigravali su se s obranom Bayerna. Završilo je 3-0 za PSG, moglo je to završiti i teže po Nijemce da je domaćin bio precizniji. Njihov napadački trio je savršen...
Vidi originalni članak

U derbiju večeri drugog kola Lige prvaka susreli su se PSG i Bayern na Parku prinčeva. Završilo je 3-0 za francusku momčad unatoč tome što su Nijemci imali više udaraca prema golu i veći posjed lopte.

No, protiv svemirskog napadačkog trojca nisu mogli! Mbappé, Cavani i Neymar radili su što su htjeli i tu za ranjivu Bayernovu obranu poštede nije bilo.

Već u drugoj minuti poveli su Parižani. Neymar je sve napravio po lijevoj strani, ništa mu nisu mogli gosti, a onda je dodao svom velikom prijatelju Daniju Alvesu koji je to zakucao u mrežu pored nemoćnog Ulreicha.

Sveprisutna igra igrača od 222 milijuna eura pomagala je domaćima u svim segmentima igre - stizao je Neymar u obranu zatvarati rupe, a čim bi krenuo naprijed, to bi bila opasnost za goste. I

sto vrijedi i za Mbappéa koji je u 31. minuti probio desnu stranu, navukao na sebe dva obrambena igrača Bayerna da bi zatim ostavio povratnu loptu Edinsonu Cavaniju koji nije imao milosti. Zakucao je s vrha šesnaesterca pod prečku za erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Vrijedi istaknuti kako su Neymar i Cavani skupa slavili oba gola. Čini se kako su sukobi iza njih što se osjetilo i na travnjaku. Brazilac je u 50. i 54. imao dvije sjajne šanse, no tukao je pored gola.

No, zato je PSG zabio u 63. minuti. , sve je pripremio čudesni klinac Mbappé, strašno je ismijao Alabu 'lažnjakom' koji nije znao gdje je on, a gdje lopta. Neymar je pokupio odbijanac i postavio konačnih 3-0.

Do kraja utakmice obje su momčadi imali nekoliko polušansi, a u zadnjih desetak minuta tempo je skroz pao.

Čini se da su Bayernovi obrambeni problemi veći nego što se mislilo. S druge strane, PSG-ov svemirski napad nema granica, zabili su osam komada u samo dva kola Lige prvaka.

Pet Celticu u gostima što nije mala stvar i tri uvijek moćnom Bayernu pred svojim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Blaugrana1984 28.09.2017.

    Polako ljudi, tek je početak sezone. Unai Emery nema dovoljan kapacitet za vodit ovakvu momčad i to pogotovo kad krene raspetljavanje u 4. i 5.mjesecu. Barca je imala najjači trio svih vremena pa nije uspjela osvajati trofeje svake sezone. Čim PSG zareda sa 2 kiksa bit ce panika jer ih samo lova drži na okupu, a vidjeli smo da ni to ne pomaze.

  • 28.09.2017.

    PSG brutalno jak. Iskreno, žao mi je Bayerna... čak niti posjed lopte od 65-35% u korist Bayerna nije pomoglo da dođu do šanse

  • Mali Ali1 28.09.2017.

    Cujem da ce Perisic u United?

Komentiraj...
Vidi sve komentare