To je to što me zanima!

Uznemirujući video: Bivši UFC teškaš umro je nakon nokauta

Tim Hague borilačku karijeru počeo je 2006. godine u trećoj sezoni Ultimate Fightera. Pozivnicu UFC-a dobio je nakon devet pobjeda u deset nastupa. Debitirao je pobjedom protiv Pata Barryja
Vidi originalni članak

Tim Hague (34) bio je u bolnici dva dana s teškim krvarenjem u mozgu nakon boksačkog meča protiv Adama Braidwooda u Kanadi. Triput je bio u nokdaunu prije kobnog nokauta nakon kojeg se bivši UFC teškaš više nije probudio.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO

 

Hague je borilačku karijeru počeo 2006. godine u trećoj sezoni Ultimate Fightera. Pozivnicu UFC-a dobio je nakon devet pobjeda u deset nastupa. Debitirao je pobjedom protiv Pata Barryja, ali nakon dva poraza u nizu UFC mu nije produljio ugovor.

Vratio se u UFC 2010. godine uskočivši umjesto Chada Corvina na UFC 113 protiv Joeya Beltrana. Izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom. Posljednju borbu u UFC-u imao je protiv Matta Mitrionea 2011. godine, izgubio je nokautom u prvoj rundi.

U MMA karijeri ima 21 pobjedu i 13 poraza. Prebacio se na bok u kojem je također startao pobjedom, ali nakon toga je triput zaredom izgubio.

Posljednji poraz koštao ga je života...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nerminius 20.06.2017.

    Čim si profi, život ti je ugroženiji. Nema veze o kakvom se sportu radi, profi može do 35, eventualno 40 i gotovo. Naš Mirko bi se zbilja trebao smiriti, zaradio je dovoljno. Godine čine svoje, budeš na vrhu i na koncu sagoriš, nemaš više volje i elana kao nekad, zglobovi potrošeni, mišići polako opuštaju stvarajući više masnoće i karijera je gotova. Ostaje slava i uspomene, takav je život profija.

  • igyy 20.06.2017.

    ovo se ne moze zvati sportom nego nasiljem !!!!

  • FigliDi Luppi 19.06.2017.

    Ono sto je najtuznije da se ovo i dalje naziva sportom i da prerana smrt ovog gospodina nece nista promjeniti vec ce samo postati dio statistike i jedan u nizu,primjerak za proucavanje na seminarima i sl uglavnom sve ono najgore do cega nije trebalo nikada doci a bol obitelji da se i ne spominje nemjerljiva i nezamisliva

Komentiraj...
Vidi sve komentare