To je to što me zanima!

Uzoran građanin: Realovci put Londona, a Marcelo na izborima

Odbor općine Alcobendas nije uvažio Marcelov razlog, odlazak na polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Chelsea, za oslobađanje dužnosti s pozicije službenika na lokalnim izborima
Vidi originalni članak

Nogometaš Real Madrida Marcelo (32) ispunio je građansku dužnost na izborima za lokalnim izborima u Madridu pojavivši se na izbornom mjestu Liceo Europeo de La Moraleja kako bi bio zamjenski član biračkog odbora, piše Marca.

POGLEDAJTE VIDEO: Show u svlačionici Reala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid i Marcelo pokušali su uvjeriti Izborni odbor da oslobode nogometaša od prisustvovanja tom događaju jer se, eto, Real morao uputiti u London u 10.30 na uzvrat polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja u Londonu.

Odbor to nije shvatio kao višu silu, odnosno kao razlog zbog kojeg bi on trebao biti oslobođen te dužnosti. 

U konačnici, Marcelo je morao prisustvovati mjestu na koje je dodijeljen kao član te se tamo pojavio u 8.28. Dolaskom originalnog člana kojeg je zamjenjivao, Marcelo se ipak vratio kući i uhvatio let s momčadi kako ne bi klubu izbio iz džepa 20.000 eura za privatni avion.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator_Luka 04.05.2021.

    i evo ga zabili smo marcelo 11. minuta!!

  • RedDoor 04.05.2021.

    I u jednoj Španjolskoj se zna red, samo smo mi na dnu EU. Evo sad ćemo lijepo raditi do 67, poslije do 70, a u međuvremenu porez na nekretnine će nam uvesti, ali neka nama silnih općina, županija, agencija napunjenih stranačkim kadrovima i prenapuhanih javnih natječaja. Onda se čudimo mizernim plaćama i mirovinama.

  • rajdaš 04.05.2021.

    Marselo vodi celo selo

Komentiraj...
Vidi sve komentare