To je to što me zanima!

Ronda razbijena, majka ljutita: 'To je glup sport, ne treba joj!'

Tko normalan želi gledati svoju kćer u takvom položaju, da prima takve udarce? Ronda ima puno drugih talenata, odlična je u raznim stvarima, smatra njena majka AnnMaria
Vidi originalni članak

Prvakinja bantam kategorije Amanda Nunes brutalno je nokautirala Rondu Rousey u glavnoj borbi večeri UFC-a 207 u Las Vegasu. Odvilo se to na Silvestrovo. Time je Nunes još jednom pokazala zašto je trenutno najbolja borkinja na svijetu i obranila pojas prvakinje.

Ronda Rousey pala je poslije samo 48 sekundi glavne borbe. Otkrila je svoje dojmove.

- Želim se zahvaliti svojim fanovima koji su bili uvijek uz mene, kako u lijepim, tako i u teškim trenucima poput ovih. Ne mogu riječima opisati koliko mi znači njihova podrška i ljubav. Ipak, ponekad i poslije dobre pripreme i velikog izlaganja stvari se ne razviju onako kako zamisliš - rekla je Roussey poslije poraza.

Rousey je već najavila da će joj ovo biti zadnja borba u karijeri, a najpopularnija svjetska MMA borkinja karijeru je završila onako kako baš i nije očekivala.

Bila je prilično 'nabrijana' prije početka borbe, ali Nunes je pokazala da je trenutno kvalitetnija borkinja.

Rondina majka AnnMaria već ju ranije molila da se povuče.

- Voljela bih da ode u mirovinu, htjela sam da to napravi prije puno vremena - započela je AnnMaria De Mars, osvajačica svjetske zlatne medalje u judu 1984. godine.

- Tko normalan želi gledati svoju kćer u takvom položaju, da prima takve udarce? Ronda ima puno drugih talenata, odlična je spisateljica, producentica, ona je doista pametna cura. Rekla sam joj to, da je pametna i prekrasna. Neka glupi ljudi primaju udarce u lice, njoj to ne treba - zaključila je De Mars.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Josip Joe Milovich 03.01.2017.

    Sa 30 godina povući se iz MMA? Ma daj, dvaput dobila batina i odma podvija rep!

  • badr hari 02.01.2017.

    Kao neka pijanica je izgledala

  • AC.MILAN 02.01.2017.

    a nije kukala da je to za glupe kada joj je kćer dobijala novce od tih istih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare