To je to što me zanima!

Uzvratni susret: Realovci su u strahu od suca, a ne od Barce

Uzvrat španjolskog superkupa Barcelona i Real igraju na Nou Campu i to u 23 sata, tako da će se protegnuti i na sljedeći dan. Prva utakmica u Madridu završila je 2-2
Vidi originalni članak

Bez obzira na remi (2-2), koji im ne ostavlja baš previše izgleda uoči uzvrata, prvih 90 minuta velikog obračuna Reala i Barcelone pokazalo je da razlika između “svemiraca” i “galacticosa” više nije tolio velika.

Madriđani su pucali na gol 20 puta, Katalonci samo četiri i sasvim je jasno da bi Jose Mourinho ove godine mogao napraviti puno. Real djeluje moćno, pitanje je hoće li do najvećih međusobnih obračuna biti pravi. Večerašnji uzvrat superkupa ionako je nebitan. Barem je tako Portugalac rekao uoči prvog dvoboja.

U međuvremenu je odlučio do daljnjega ne govoriti o Barceloni, a navodno uoči večerašnjeg dvoboja više strahuje od sudaca nego od Messija, Xavija i Inieste.

Dvoboj na Nou Campu počinje u 23 sata, što znači da ćemo pobjednika superkupa saznati sljedeći dan.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • buki322 17.08.2011.

    istina.

  • RadekBejble 17.08.2011.

    HAHAHAHAHAHAHAHA cekao sam kad ce ovakav clanak da izade.Skoro proplaka od smijeha.Da je predsjednik Reala pametan dao bi pedalu iskompleksiranom portugalskom tupsonu na klupi.Special Kompleks samo pokazuje koliko je jadan iz dana u dan,covjek ocito ima strasan osjecaj manje vrijednosti,mora da su ga maltretirali kao malog il se diči sa sa 5 centa tvrde k......., pa zeli dokazat da je najbolji,razlog nebitan,jednostavno kompleksiran do krajnje granice.Ne navijam za nikog samo da bude dobra tekma,sa lijepim potezima,puno golova i naravno neka pobjedi bolji.

  • tin711 17.08.2011.

    nadam se da su se igrači barce (ne svi) probudili i da shvaćaju da je ovo dosta važna tekma, ne zbog kupa vec zbog reala i zbog nabrijavanja za novu sezonu. lijepo je bilo vidjeti real da napada napokon(nakon toliko odigranih partija bunkera) i trebali su dobiti. no sad se postavlja pitanje kad igraci barce dobiju tu spremu fizičku, dali real moze napadati koliko ovi mogu drzat loptu. jer ne zelim provocirati ali zadnji put kad je real igrao napadacki i kad je barca bila u svojoj formi real je izgubio 5-0. nadam se jednoj super tekmi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare