To je to što me zanima!

Vaha: Nije ovo poligon, igrači moraju odmah iskoristi šansu

Imaju dobrog trenera, dobru momčad, gledao sam ih četiri, pet utakmica i opuštanje za nas može biti kobno, rekao je Dinamov trener uoči utakmice s Interom u petak...
Vidi originalni članak

Bez obzira što smo osigurali titulu želim nastaviti pobjednički niz. U Šibeniku smo ušli komotno i prepotentno pa sam se morao naljutiti da se trgnu. Tako će biti i protiv naših "komšija" Intera, rekao je Dinamov trener uoči utakmice u petak protiv Intera.

- Imaju dobrog trenera, dobru momčad, gledao sam ih četiri, pet utakmica i opuštanje za nas može biti kobno. Isprobat ću neke igrače, svatko će do kraja prvenstva dobiti šansu da vidimo tko može ostati, a tko ne. Oni koji dobiju, moraju šansu i iskoristiti jer ih neće dobiti desetak. Nije ovo poligon za dokazivanje - dodaje Vaha. 

O pojačanjima nije htio detaljnije govoriti, no bit će ih.

- Svašta se piše, ovo je doba u kojem se nude igrači. Dinamo se treba pojačati, bit će promjena, ali o tom ćemo kad završi sezona.

- Neki će otići, a neki će doći. Naravno, sve će ovisiti i o financijskoj situaciji. Svi bi besplatnog igrača, a to je nemoguće - rekao je Vaha.

- U Interu sam vidio jednog zanimljivog igrača, Trajkovskog. Ima dribling, duel-igru, zna zabiti i dodati. Zanimljiv je, ali to ne znači i da je za Dinamo. No takvom talentu moramo svakako posvetiti pažnju.

Na konferenciji za novinare bila je i legenda kluba Igor Cvitanović. I ovu utakmicu Dinamo nastavlja s akcijom "Zajedno za legende". Sav prihod od utakmice ide ljudima koji su zadužili Dinamo.

- To je poštovanje prema bivšim igračima legendama. Oni su zadužili klub. Bilo bi dobro da im ljudi odaju priznanje. Poštovanje su zaslužili i trener i igrači. Opet su osvojili prvenstvo - rekao je Cvitanović.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pucka_1 05.05.2011.

    mogao bi to dinamo pustit ili tako nešto jer inter kiksao protiv splita

  • jabbar 05.05.2011.

    Pa s kojim Interom igrate?

  • tnnt 05.05.2011.

    Veliki dobrotvor je opet otvorio srce pa će od onih par stotina zanesenjaka šta dođu par stotina kuna dati legendama Dinama...Bitno je da Vaho ima milion eura ,a ja garantiram evo npr..Mršić hrvatski trener bi s ovim Dinamom i konkurencijom isto bio prvak Hrvatske i osvojio kup a košta bi pet puta manje....Želimo Dinamo onaj naš zbog kojeg smo disali za plavu boju,a ne ovaj Dinamo kojeg prati par stotina zanesenjaka i 30 plaćeni navijača šta idu na gostovanja na čelu s Čupkom koji ima više prijava nego godina,ali gle čuda uvijek na slobodi...Pitanje za sve kako?Odgovor znate,i tko ga štiti i takve ljude...

Komentiraj...
Vidi sve komentare