To je to što me zanima!

Vaha opet na udaru: Tužio ga je legendarni marokanski igrač

Moustapha Hadji jako me razočarao, nisam to očekivao od njega. Igrao je dvostruku igru i njegovo ponašanje nije mi se svidjelo, govorio je Vaha. Sad će morati na sud
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić (69) nikako na zelenu granu s marokanskom reprezentacijom. Nakon što je otpisao neke zvijezde pa se posvađao s vrhom saveza, a tamošnji mediji smjenjivali ga u više navrata, sad će morati i na sud.

Bivši reprezentativac te države Moustapha Hadji (50) tužio je nekadašnjeg trenera Dinama za klevetu. Surađivali su u stručnom stožeru Maroka, a Hadjiju je zasmetalo što ga je Vaha javno prozvao. Bilo je to za vrijeme velikog medijskog pritiska.

- Uvijek sam govorio da je reprezentacija nešto sveto. Neki to ne razumiju pa su otišli. Moustapha Hadji jako me razočarao, nisam to očekivao od njega. Igrao je dvostruku igru i njegovo ponašanje nije mi se svidjelo. Vjerovao sam mu, ali kriv sam jer sam ga izabrao. Sve je ovo tužno - rekao je Vaha u svibnju.

Halilhodžića su na domaćoj utakmici protiv Južnoafričke Republike u lipnju navijači zviždali i ometali ga laserom. Trebao bi voditi selekciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru u prvoj utakmici grupne faze 23. studenoga, ali tko zna što se još može dogoditi dotad.

Vaha je nakon pritisaka javnosti i saveza vratio u sastav Noussaira Mazraouija, novog igrača Bayerna, kojega je potjerao skupa s Hakimom Ziyechom, suigračem Matea Kovačića u Chelseaju. Ziyech je i dalje na ledu, kao i Amine Haritu iz Marseillea.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Driver 30.06.2022.

    Kak ono kažem ja 🤣🤣🤣🤣🤣

  • petarpan242 29.06.2022.

    nedaj se vaha. ne dozvoli da politika sastavlja reprezentaciju kao u nekim zemljama-

Komentiraj...
Vidi sve komentare