To je to što me zanima!

Vaha: Svima moram udovoljiti, a za to bi mi trebale 4 momčadi

Uzeo sam jednog kadeta, a još je i Bosanac. Zato sam ga i uzeo, ha, ha... Evo, ne znam ni kako se zove. Ši, Šimun, Šimunić... Ne, nije, Šimunović je, otkrio je Vaha
Vidi originalni članak

Istra se bori za goli život, neće jeftino prodati kožu i nemaju što izgubiti. Imaju novog trenera, koji je dobar i koji je već uveo neke promjene, najavio je ukratko utakmicu protiv Istre Vahid Halilhodžić.

Vaha ima velikih problema s obranom. Ozlijedio mu se Portugalac Tonel pa je za igračem posegnuo u kadetsku momčad, ali vraća se kapetan.

- Da, vraća se Bišćan, ali Tonel je skoro slomio nogu i neću s njim riskirati. To je malo ubrzalo Bišćanov povratak, dok Barbarić sljedeći tjedan ide na operaciju meniskusa. Želio sam iz juniora uzeti dvojicu, ali i oni imaju problema pa sam morao igrača uzeti iz kadeta. Uzeo sam jednog, a još je i Bosanac. Zato sam ga i uzeo, ha, ha... Evo, ne znam ni kako se zove. Ši, Šimun, Šimunić... Ne, nije, Šimunović je. Finog je stasa i građe, ima dobru tehniku i pas. On je budućnost, ali nemojte sad od njega napraviti Beckenbauera - otkrio je Vaha.

Dinamov trener osvrnuo se i na optužbe tate Andreja Kramarića, koji tvrdi da njegov sin ne dobiva dovoljno prilika te traži transfer.

- Ja se svima moram opravdavati i udovoljavati. Ne mogu svakome ispuniti želju, ali mogu razumjeti. Ja sam otac sina pa razumijem nekoga tko misli da je njegov sin najbolji. Sad je to tema i zar bi ja sad trebao ići na roditeljske sastanke, s upravom, novinarima... Kramarića cijenim, talentiran je i dobro radi. Ako bude bolji, igrat će - otvorio se Dinamov trener pa nastavio: 

- Moraš ući u Ligu prvaka, osvajati titule, pobijediti Hajduk dvaput, igračima dignuti cijene, forsirati mlade... Trebalo bi mi jedno četiri, pet momčadi da svi budu zadovoljni.

S minutažom je navodno nezadovoljan i najbolji 'modri' igrač. Neki spominju čak i sukob s Vahom.

- Sammir je tu. Kad zaslužuje, igra, kad ne, ne igra. Ima nezgodnu ozljedu tetive. Ja bih želio da igra stalno, jer ne igramo isto s njim i bez njega. Nemam velikih problema ni s jednim igračem, a svatko tko ne igra je nezadovoljan svugdje u svijetu.

U posljednje vrijeme spominjao se i mogući dolazak Josipa Šimunića, no sportski direktor je rekao da im branič ne treba.

- Ne želim to komentirati, jako ga cijenim. Gledao sam ga protiv Francuske i bio je odličan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_58194 15.04.2011.

    Kažem ja...Ovaj Vaha je LEGENDA :)

  • sloven 15.04.2011.

    zelim ovim putem da pozdravim torcidu i hajduk!!! kao sto vi imate smradove bbb i dinamo,tako i mi imamo ove nase cigane i zljezdu,a sad su se jos i udruzili,jb ih prosinecki. grobar

  • The pope 15.04.2011.

    Moraš ući u Ligu prvaka, osvajati titule, pobijediti Hajduk dvaput, igračima dignuti cijene, forsirati mlade....ova rečenica sve govori

Komentiraj...
Vidi sve komentare